Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikorfogja már a filmvilág...

Mikorfogja már a filmvilág ezt az erőltetett fekete ,LMBTQ cuccot abba hagyni?

Figyelt kérdés

Mikorfogja már a filmvilág ezt az erőltetett fekete ,LMBTQ cuccot abba hagyni?

Már nagyon elegem van ebből hogy minden filmben kell lennie egy melegnek vagy feketének…

Az új kishableány felháborító .. Komolyan egy fekete szinésznő…

2023. jún. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
54%

"Ha leül velük vitatkozni egy értelmes ember (Walsh, Jordan Peterson)"

Matt Walsh-ról nem sokat tudok, de Jordan Peterson az egyik legostobább konzervatív, akit valaha halottam.

"We are here to talk about Marxism, let's say"

"Almost all ideas are wrong, it doesn't matter if they're your ideas or someone else's ideas"

Ezeket a "Slavoj Zizek debates Jordan Peterson" című videóban hallottam. Ha vkit érdekel, hogy Jordan Let's say Peterson milyen további marhaságokat hadar össze, akkor ájonlom megnézni az egész videót.

2023. jún. 9. 14:09
 62/72 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy férfi egy másik férfi (vagy manapság már női) végbelébe teszi a farkát annak minden esetben fertőzés, nemi betegség a velejárója."

MINDEN ESETBEN??? Ezt valahogy nem ártana bizonyítani.

2023. jún. 9. 15:38
 63/72 anonim ***** válasza:
100%

#62 Az hagyján, de így folytatja! :D

"Ha két ellenkező nemű használja rendeltetésszerűen a nemiszervét egymás közt akkor pedig semmi esély ilyet elkapni."

Semmi!!! :D Érted? Semmi!!! :D Nő és férfi között nem terjednek a nemibetegségek! :D

2023. jún. 9. 16:02
 64/72 anonim ***** válasza:
0%

Huh, elég sok válasz érkezett, normális cáfolat kb egy se, csak nyafogás és egy nálatok 100x okosabb ember leostobázása.

58: Itt most tévedsz, lehet hogy a 21. században 2010 óta van nagy dobra verve ez a dolog, de a történelemben is előfordul sokszor hogy a társadalom homofil lesz. Azt viszont elfelejtik megemlíteni a történészek, hogy az ilyen lezüllések minden esetben a nagy jólét közben alakultak ki, és előrejelezték valamelyik nagy birodalom totális bukását (római vagy a görög, ezeket szokták példának felhozni). "Azok a kvalitások, amelyek az embert valóban emberré teszik

és amelyek az emberben a legtöbbet érnek, gyakran egy kemény

nyomorúságos és igazságtalan légkörben ébrednek fel. Ez a légkör

az ember számára kihívást, spirituális próbatételt jelent. Ezzel szemben

a kvalitások mindig elsorvadnak, ha az állati ember számára biztosítva van

a kényelmes és normális élet maximuma." Julius Evola

Zizek egy kommunista, teljesen hidegen hagy miről beszél egy marxista, aki nem látja ezeknek az eszméknek a hibáit és a bűntetteit és így is ünnepli, azzal nemtudok mit kezdeni.

63: nem veszed észre hogy kiforgatod a szavam? Persze hogy terjedhet nő és férfi közt is nemi betegség, de ez minden esetben úgy adja át az egyik a másiknak hogy félrelép és egy beteg egyénnel csinálja, vagy análisan közösül mással meg hasonlók. Azt mondtam hogy ha rendeltetés szerűen (vagina és pénisz) használják EGYMÁS KÖZT akkor nem léphet fel ilyen probléma, de mihelyt egyik fél bevon egy harmadik embert már adott a lehetőség.

Az hogy a gumi használat ettől megóvhat visszavezethető oda hogy az ember inkább kitalál bármit, csak hogy morális elveket (mint például a másik lepontozott ember által említett bibliai törvényeket, tanácsokat) elvesse, ahelyett hogy betartaná őket.

62: Nem kell ezen bizonyítani semmit. Csináld a nőddel vagy férfi társaddal napi szinten análisan, mindenféle védekezés nélkül és először majd alsó húgyuti fertőzést fogsz kapni, aztán jön a többi is.

Azt hogy a természetben előfordul azóta újra leírta valaki, de legyen szíves példát is felhozni erre, ne csak süketeljen róla.

2023. jún. 9. 20:08
 65/72 anonim ***** válasza:
100%

"Zizek egy kommunista, teljesen hidegen hagy miről beszél egy marxista, aki nem látja ezeknek az eszméknek a hibáit és a bűntetteit és így is ünnepli, azzal nemtudok mit kezdeni",

Ha nem érdekel, hogy miről beszél, akkor honnan tudod, hogy mi a világképe?

Engem pl. nem érdekel "A Szürke ötven árnyalata" c. film, így nem alkotok róla se pozitív, se negatív véleményt.

Szóval téged nem hagy hidegen, hogy Zizek miben hisz, hanem az hagy hidegen, hogy miért mondja a dolgokat, amiket mond.

2023. jún. 9. 20:24
 66/72 anonim ***** válasza:
0%
Onnan tudom, hogy hallottam a beszédjét, értem a szerb/horvát nyelvet ezért még olyan nyelvű videóit is láttam ezért tudok róla véleményt formálni. Ettől kezdve, hogy ismerem a világképét már nem tulajdonítok neki nagy figyelmet. Így érthetőbb?
2023. jún. 9. 20:27
 67/72 anonim ***** válasza:
100%

#64 "minden esetben úgy adja át az egyik a másiknak hogy félrelép és egy beteg egyénnel csinálja" - megint tévedsz. A félrelépés előfeltétele az, hogy az illető párkapcsolatban/házasságban éljen.

Úgy gondolod, hogy kiforgatom a szavaidat? Talán írj normálisan, egyértelműen. Kerüld a "minden" és "mindenki" szó használatát a mondataidban, mert ezzel cseszed el egyébként a megfogalmazásaidat. Én értem, hogy haragodban szeretnéd ráhúzni a saját 'igazságodat' mindenkire, de pont ezzel b.szod el a kommunikációdat. Meg a saját gondolkodásodat is egyébként, de ne szaladjunk ennyire előre.

2023. jún. 9. 20:50
 68/72 anonim ***** válasza:
0%
Pont ezaz, hogy én nem haragszom senkire és nem is utálok senkit, csak kimondom az igazságot ami sokaknak fáj vagy nemtetszik és ezért gondolják azt hogy frusztrált esetleg gyűlölködő vagyok, pedig nem.
2023. jún. 9. 21:04
 69/72 anonim ***** válasza:
100%

"csak kimondom az igazságot"

Tudtad, hogy ha valamit "igazságnak" nevezel, azt bizonyítanod is kell?

2023. jún. 9. 21:08
 70/72 anonim ***** válasza:
100%
#68 Az az "igazság" nem igazság, csak a saját szubjektív véleményed. Nem fáj ez senkinek, mert súlytalan ostobaság. Viszont érdemes az ilyen beszűkült, buta embereket mielőbb leszedni a magas lóról.
2023. jún. 9. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!