Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Starwars vagy a StarTrek-ben...

Drakula_VAGY_Ahmed kérdése:

A Starwars vagy a StarTrek-ben vannak jobb gonoszok?

Figyelt kérdés

#Star Wars #Star Trek #Villians #Gonosztevők
2023. jún. 4. 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
32%

Így van.Sajnos vagyok olyan öreg,hogy ahhoz a generációhoz tartozzam amelyik az eredeti trilógián nőtt fel és rajong érte.

Nagyon vártuk anno a baljós árnyakat és megdöbbentő volt,hogy milyen gáz lett.Persze ez az én véleményem.

Az old republic videójátékokat még nagyon szeretem, az egyéb filmek közül meg fasza lett a Zsivány egyes.

2023. jún. 4. 14:12
 12/74 anonim ***** válasza:
32%
7: Szerintem te nagyon sok SW tartalmat nem láttál, ha azt hiszed Maul nincs úgy kidolgozva, mint Vader... Igazából szerintem Maul sokkal jobban kidolgozott karakter most már.
2023. jún. 4. 19:01
 13/74 anonim ***** válasza:
29%

"sőt az új reményt is mindig abban a szemléletben nézem,hogy ott még szó sem volt szappanoperás családi szálról"

Azért a nagy eredeti trilógia imádatod közepette remélem feltűnt, hogy a "szappanoperás családi szálat" pont hogy az eredeti trilógia hozta be a történetbe...

2023. jún. 4. 19:03
 14/74 anonim ***** válasza:
0%
Ha megfigyeled akkor láthatod,hogy az új reményben nyoma sincs,persze nem baj,hogy így lett utána tovább írva így szeretjük.De az,hogy még 7.8.9 is erről szólt az már túlzás.
2023. jún. 4. 19:15
 15/74 anonim ***** válasza:
16%
Anakin nagyon kidolgozott, de ha csak a sötét oldali Vadert nézzük (aki bár a végén megtért, de a lelkébe, ennek folyamatába nem annyira láthattunk bele) akkor Maul szerintem is kidolgozottabb, hatásos stílust is adtak neki, nem "csak" fenyegető, elemi gonosz.
2023. jún. 4. 19:38
 16/74 anonim ***** válasza:
31%
Ami pedig Thrawnt illeti, az ő összetettsége szerintem kizárólag a könyvekben nyilvánul meg, a Rebelsben nekem ahhoz képest kicsit egysíkú volt.
2023. jún. 4. 19:40
 17/74 anonim ***** válasza:
17%

Darth Vader épp azért legjobb mert nincs kidolgozva.

Pure evil

2023. jún. 4. 21:12
 18/74 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Star Warsba nincs gonosz. Attól, hogy valaki Sitheket annak mondja még nem gonoszak, csak más ideológia, ezt a legendákba a sithekről szóló regények nagyon jól taglalják.
2023. jún. 5. 19:11
 19/74 anonim ***** válasza:
67%

17# na ez nem igaz azért csakis azért lett sith hogy padmét mentse a vader képregényekbe ez látszik.

de a rebelsben is mikor ahsoka levágta a sisakja egyik darabját hezitált vagy mikor obi wan tette ugyan ezt palpatine felé azt sugallta hogy nem érez irántuk semmit de ez nem igaz luke hatására pedig vissza tért anakinnak lenni.

thrawn-t sokan írtátok de ő nem gonosz egyszerűen egy katona aki nagyon jó stratéga is egyben

2023. jún. 5. 19:43
 20/74 A kérdező kommentje:

A sithek gonoszak.

Itt nem kell filozofálni ezen, a sötét oldal az elméjüket és a biologiai testüket is megrontja. (Lásd a sárga szemeket)

Elkezdenek néha csak szorakozásbol őlni, az árulás alap dogma, és máson sem jár az eszük csak hogy hatalomhoz jussanak. A legendákban saját ármánykodásuk volt az ami elő segitette a pusztulásukat.

Gögösek, mindenkinél jobbnak érzik magukat. Nevetve kinoznak meg másokat, és bármi is volt az eredeti céljuk mikor még nem használták a sötét oldalt, a végé már el is felejtették vagy tök mást csináltak. A meditácioik során szándékosan töltik meg magukat haraggal, a kiberkristályaikat meg kinozzák hogy pirosak legyenek.

Miért ne lennének gonoszak?

2023. jún. 5. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!