A Starwars vagy a StarTrek-ben vannak jobb gonoszok?
#2 Pont ez az oka annak hogy a Star Trekben nincsenek is igazán elemi gonoszok, akiknek egyetlen céljuk hogy gonoszok legyenek és másokon uralkodva gonoszkodhassanak. Messze nem láttam monden Star Trek sorozat vagy filmepizódot, de jellemzően agresszív fajok vannak, vagy egy egy fajnak vannak agresszívebb vezetőik, akik a saját kulturájukhoz mérten nem tekinthetőek gonosznak.
A Star Wars-ban azonban van tényleges gonosz, ez az erő sötét oldala és a hozzátartozó lovagrend, a gyűrük urában Sauron, a Harry Potterben Voldemort, stb.
Hogy ettől melyik lesz jobb sorozat, az már más kérdés. Én sem szeretem ha valaki csak azért létezik hogy gonosz legyen, hogy élete során jól kigonoszkodhassa magát.
Számomra csak az eredeti trilógia létezik,sőt az új reményt is mindig abban a szemléletben nézem,hogy ott még szó sem volt szappanoperás családi szálról.Szerintem! az és úgy az igazi star wars feeling.
Maul igazából egy darth pótlék,a thrawn trilógiát nem olvastam.
"a thrawn trilógiát nem olvastam."
Én sem. Az animáciosat láttam, meg egy marvel képregényt belőle.
#8.Ez már totál szubjektív ki mit fogad el SW-nak.
Szerintem hatalmas veszteség, ha valaki nem látja a komplett TCW-t, mert nagyon kinyílik vele az SW univerzum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!