Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Starwars vagy a StarTrek-ben...

Drakula_VAGY_Ahmed kérdése:

A Starwars vagy a StarTrek-ben vannak jobb gonoszok?

Figyelt kérdés

#Star Wars #Star Trek #Villians #Gonosztevők
2023. jún. 4. 10:42
A kérdező szavazást indított:
A star wars-ban.
A star trek-ben.
Szerintem mind kettőben jók vannak.
Egyik sem tudd valami jókat felmutatni.
30 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
88%
Darth Vader kb. minden idők legjobb "gonosza", aligha van olyan aki felveszi vele a versenyt.
2023. jún. 4. 10:52
 2/74 anonim ***** válasza:
45%
A StarTrek egyértelműen jobban kidolgozott, életszerűbb jellemeket ábrázol, úgy általában. A "gonoszok" is összetett jelleműek.
2023. jún. 4. 11:03
 3/74 anonim ***** válasza:
36%
Most persze a Star Wars rajongók sértve érzik magukat és dobálják a piros ikszeket, annyira kiszámíthatóak vagytok, mint bármely Star Wars rész gonoszai... XD
2023. jún. 4. 11:27
 4/74 anonim ***** válasza:
86%

#2 Pont ez az oka annak hogy a Star Trekben nincsenek is igazán elemi gonoszok, akiknek egyetlen céljuk hogy gonoszok legyenek és másokon uralkodva gonoszkodhassanak. Messze nem láttam monden Star Trek sorozat vagy filmepizódot, de jellemzően agresszív fajok vannak, vagy egy egy fajnak vannak agresszívebb vezetőik, akik a saját kulturájukhoz mérten nem tekinthetőek gonosznak.

A Star Wars-ban azonban van tényleges gonosz, ez az erő sötét oldala és a hozzátartozó lovagrend, a gyűrük urában Sauron, a Harry Potterben Voldemort, stb.

Hogy ettől melyik lesz jobb sorozat, az már más kérdés. Én sem szeretem ha valaki csak azért létezik hogy gonosz legyen, hogy élete során jól kigonoszkodhassa magát.

2023. jún. 4. 11:43
 5/74 anonim ***** válasza:
45%

Darth Vader

ennyi...

2023. jún. 4. 11:47
 6/74 A kérdező kommentje:
És Maul vagy trawn?
2023. jún. 4. 11:50
 7/74 anonim ***** válasza:
80%
Maul is jó gonosz, de közel sincs olyan részletesen bemutatva, mint Vader.
2023. jún. 4. 11:57
 8/74 anonim ***** válasza:
17%

Számomra csak az eredeti trilógia létezik,sőt az új reményt is mindig abban a szemléletben nézem,hogy ott még szó sem volt szappanoperás családi szálról.Szerintem! az és úgy az igazi star wars feeling.

Maul igazából egy darth pótlék,a thrawn trilógiát nem olvastam.

2023. jún. 4. 11:57
 9/74 A kérdező kommentje:

"a thrawn trilógiát nem olvastam."

Én sem. Az animáciosat láttam, meg egy marvel képregényt belőle.

2023. jún. 4. 12:08
 10/74 anonim ***** válasza:
75%

#8.Ez már totál szubjektív ki mit fogad el SW-nak.

Szerintem hatalmas veszteség, ha valaki nem látja a komplett TCW-t, mert nagyon kinyílik vele az SW univerzum.

2023. jún. 4. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!