Szerelmes leszbikus filmek?
20-as: Milyen intellektuális magaslatról jelented ki, hogy nekem szar az ízlésem? Te lennél a filmesztétika iridium etalonja? Szerintem csak valami szerencsétlen, csúf kis tizenéves műleszbi vagy, akit elhagyott a pasija, és azóta utálja a férfiakat, hát most jól megmutatja, hogy ő milyen kemény nő, és a férfiak milyen hülyék. De ez öngól lett.
Olvasd csak el a lap ügyesen tetején, melyik kategória ez! Segítek:
"Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok"
Hol van itt ebben a leszbikus kategória? A kérdező csak leszbikus FILMEKET kért, nem azt, hogy kizárólag leszbikusok feleljenek neki. Még az se biztos ennyiből, hogy ő maga leszbikus, sőt, az se biztos, hogy nő.
Erről ennyit...
Most itt nem a szex a lenyeg,nem az miatt tetszik egy film ha tetszik! Miert csak ezt ragadod ki a filmből?
De nem muszaj egyezni a velemenyeknek!
Ez a kék-sárga a legolcsóbb és legelhasználtabb "kritika" minden Facebook által feldobott szennyportál szóról szóra megfogalmazott, gratulálok, gogy sikerült bemagolni a Facebookról. Amúgy csak annyit jelent, hogy amígy egymást nyalják addig kék a haja a sztereotip butchnak, mikor már a 🥕-t nyalja a csaj akkor meg sárga a haja butchnak.
A fenti himsoviniszta megnyilvánulásod után meg amúgy is hiába játszanád az agyad.
27: Én nem emlékszem egymás seggének nyalására, szerintem te valamit ott félreérthettél. De amúgy bizony, a valódi leszbikusok, akiknek az identitásuk nem a mocskolódó férfigyűlöletben merül ki, hanem a társuk iránti vonzalomban, néha olyasmire is vetemednek, mint hogy nyelvükkel kényeztetik egymást. Tényleg borzalom, hogy mik vannak!
Amúgy ha ennyire irtózol minden erotikus cselekménytől, és ennyire vicsorogva gyűlölöd a férfiakat, szerintem inkább apácának menj el. Csak mondjuk előtte a szóhasználatodon kicsit csiszolni kéne, mert ha ilyen sávszélességgel ömlik a szádból a szenny, ott se fognak szívesen látni, főleg hallani. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!