Nem pazarlás ez így? Minek castingolnak egy ilyen színésznőt egy olyan szerepre ahol sosem látszik az arca?
Van ez a Star Wars sorozat, a Mandalóri. Van benne az aranyszínű páncélt viselő fegyverkovács asszonyság. Soha egy másodpercre sem látszik az arca, mert a sztori szerint a klánja sosem veheti le a sisakot.
Itt van a színésznő aki alakítja: [link]
Nem értem, nem durva pazarlás egy ilyen szép színésznőt elpocsékolni egy olyan szerepre ahol sosem látni az arcát? Főleg hogy ez lett a leghíresebb szerepe?
Amúgy nagyon hasonló lenne a Bo-Katant alakító színésznő is, annyi különbséggel hogy neki néha le van véve a sisakja és akkor látni őt, de mostanság megint csak sisakban lehet ő is, az is eléggé pazarlás.
Miért nem az?
Itt van a karaktere a sorozatban, végig így néz ki: [link]
Szerintem ez eléggé pazarlás.
Nem pazarlás. Max neked, mert kanos vagy. Verd ki inkább, az segít :D
Amúgy valószínűleg azért castingolták őt, mert a jelentkezők közül az ő alakítása volt a legjobb.
Katee Sakhof pedig már a Clone Warsban is ezt a karaktert alakította.
Ez egy eszméletlen kínos és bita kérdés, már ne is haragudj.
Tehát, ha valakinek nem látszik ag arca akkor az adott színésznő NEM SZABAD, hogy szép legyen? Na és mi van akkor, ha az az adott színésznő nekem pl nem tetszik? Vagy mi lenne akkor, ha neked nem tetszene?! Akkor ki sem írnád a kérdést, de másnak attól még tetszhet. Olyankor mi van? Akkor is "elpazarolják"? Ennek a kérdésnek szó szerint nincs értelme.
1. A szépség szubjektív
2. Egy színésznőnél nem a külsőségek számítanak
Kár, hogy ezekre magadtól nem jöttél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!