Melyik Netflix sorozatot ajánlanád?
Misztikus, ufós, sci-fi témájúak kivételével.
Köszönöm!
Alice in Borderland(Alice Határországban). Egyszerűen imádom azt a sorozatot, 1 hónapon belül most nézem újra harmadjára.
Ez egy japán sorozat, 2020-ban volt az első évada, 2022 decemberében a második, és kérdéses, hogy lesz e harmadik is, mert a 2.évad utolsó jelenete rengeteg sok kérdést hagyott bennem.
Nagyon nagyon izgalmas, tele fordulatokkal, olyan személyiségváltozásokkal egyes karaktereknél, amikre a legkevésbé sem számítanál. Ha lány vagy, akkor már csak a helyes japán fiúkért is megéri megnézni, 1 évad 2 részétől én szerelembe estem de úgy konkrétan!!!
Nagyon nagyon ajánlom, kicsit sírós, bár inkább izgalmasnak mondanám. Legalább kétszer kell megnézned, mert a 2. évad utolsó részében van minden kérdésre a válasz, és az összefüggéseket csak akkor érted meg, ha úhra nézed, és tényleg azokra koncentrálsz!!
Bocsánat, hogy ilyen rajongással írtam, de olyan szinten szerelmes vagyok ebbe a sorozatba, hogy az valami elkepesztő!!!
Minden Hozzászólónak nagyon köszönöm, szuperek vagytok, lesz miből válogassak.
7-nek: tökjó, hogy ilyen részletesen írtál, nekem is van olyan sorozat, amit vagy 1000szer láttam (Szökés), ma is újrakezdeném 🙂
Mentek a zöldek!!
Még esetleg a
Sweet home
Egyikünk hazudik
Ginny és Georgia
The Winx Saga
13 okom volt
Ha valami falsúlyosabb filmre vágysz: Se7en, American Beuty, Fight Club, Whiplash, American Psycho, Shutter Island, Interstellar
Csak ajánlani tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!