Hány sorozatot néztetek végig? Melyik volt a kedvencetek (ha volt)?
Én már nem bírom számolni se sajna, de 50-60 biztosan, amellett ugyanennyit el is kezdtem, amit nem fejeztem be (még).
A kedvenceim... Választani is nehéz, de A szökés, Breaking Bad, Internátus mindenképp. Ma már nem biztos ugyanúgy kedvelném ezeket, mint régen (nem ugyanaz a feeling), de annak idején imádtam.
A manapság népszerűbbek közül tetszett nagyon a You, kiemelkedő a Netflixen, az biztos. Sok mást is végignéztem (nézek most is), aminek csak a hírük van/felhajtás nagy körülöttük, de csak 1-nek elmenősek voltak! A Blacklist egy másik személyes kedvencem, nem azért mert túl jó lenne, csak kedvelem a műfajt.
450+ sorozatot láttam végig (befejezték vagy kaszálták, nincs több része). Havonta kb. 2-5 sorozatot végig tudok nézni. Darálva szoktam a már befejezett évadokat időszonként megnézni, nem hetiben premierkor.
Kb. 75 sorozat van ami még mindig fut és új évadra vár.
Régen amíg megjelent évente 100 új sorozat, még lehetett tartani az iramot velük. Most csak streamingen havonta 30-50 új sorozatpremier van.
Fogalmam sincs, szerintem több százat. A kedvenceim:
Jóbarátok
Szpernatural
Outlander
Trónok harca
Law&order SVU
Egy rém rendes család ( ezt épp most darálom másodszor)
Angel
Buffy a vámpírok réme
Szex és New York
Gilmore girls
Gyilkos elmék
A farm ahol élünk
Sliders
Modern család
Agymenők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!