Van itt még aki nézi valamelyik Csillagkapu sorozatot/filmet? Es melyik a kedvencetek?
Régebben azt mondtam volna, hogy a sorozat. De így már később, "felnőtt" fejjel nekem jobban tetszik a film. Sokkal érdekesebb volt és újranézésnél nem tetszett, hogy a sorozat annyi mindent megváltoztatott. Kiveszett belőle ez az ókori egyiptomi hangulat és azok a férgek tönkretettek mindent. A filmben egyértelműen nem volt féreg, hanem egy földöntúli entitás szállta meg a fiút és az volt Rá/Ré.
Nem tetszett, hogy Rá érdemeit a sorozat eltörpíti, hogy amúgy van még 100 rendszerúr és amúgy is minden technológiájukat az ősöktől lopták, akik amúgy szintén emberek voltak és mindent az emberek találtak ki, ők az univerzum közepe és akik nem az emberekkel vannak, azok a "gonoszok".
Biztosan népszerűtlen vélemény, de nekem Bill McCay alternatív folytatása sokkal jobban tetszik. Még akkor is, ha arra sem mondanám, hogy tökéletes.
Szóval én reménykedem benne, hogy a Csillagkapu kap majd egy teljes remaket és max csak az eredeti filmet fogja kánonnak tekinteni.
Az Atlantisznak és az Univerzumnak már annyi egyiptomi-feelingje sem volt, mint a CSK1-nek. Azokat pár rész után nem bírtam folytatni. Nem érdekel egy Star trek-klón sorozat sem, és az sem, hogy az amerikai hadsereg hogyan győzedelmeskedik "gonosz" parazita és robot földönkívüliek felett, hogy még véletlenül se kelljen fajirtások morális problémáival foglalkozniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!