Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmet vagy sorozatot...

Melyik filmet vagy sorozatot tiltanád be?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 06:15
1 2 3 4
 31/35 Csakegysajt95 ***** válasza:
Miért betiltani? A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Mindenki azt néz, amit akar.
2023. márc. 25. 01:00
 32/35 Neurock válasza:

Azokat, amik befejezetlenül érnek I és sosem készült el a folytatás. Legszívesebben még a mozijegy árát is visszakérném.

Pl.:

Az arany iránytű,

Az utolsó léghajlító

2023. márc. 25. 10:39
 33/35 A kérdező kommentje:
Kérd vissza.
2023. márc. 25. 12:27
 34/35 kokomfitty ***** válasza:
Nem vagyok betiltós kivéve az ALZA.HU reklám, de azt nagyon.
2023. márc. 26. 19:15
 35/35 kriszpo ***** válasza:

Amiket láttam, azok közül semelyiket. Amelyik nem tetszett, azt kikapcsoltam.

Sokan írtak itt horror filmeket. Ezeket a filmeket azoknak találták ki, akik szeretnek kicsit borzongani, félni, megijedni. Aki tudja magáról, hogy nagyon ijedős, az ne nézzen ilyen filmeket, sorozatokat! Én sem nézek szappanoperát vagy elvont művészfilmet, mert tudom, hogy nem érdekel.

Mivel többen írták itt a Midsommer/Midsommar (Fehér éjszakák) c. filmet, ezért kíváncsiságból megnéztem. Hát, ez horrornak kicsit gyenge, inkább egy erősebb thrillernek mondanám. Elég sokat nevettem közben (vicc nélkül). A legjobb az volt, amikor a végén a főszereplő csajt beöltöztették a debreceni virágkarneválra, a srácot meg medvének...

Aki jó horror sorozatot szeretne és még nem látta, annak ajánlom az Amerikai Horror Stroy-t. Filmek közül is van pár klasszikus, keressétek őket. Egyébként nem vagyok nagy horror rajongó.

2023. márc. 28. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!