Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmet vagy sorozatot...

Melyik filmet vagy sorozatot tiltanád be?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 06:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26%

Midsommer, azt a filmet nem csak betiltanám, a rendezőt és a forgatókönyvírót 1 év börtönre ítélném.

21 évesen néztem meg, a film közben egy jelenetnél olyan undor kapott el, hogy hánytam. Nem viccelek, szószerint úgy szaladtam a mosogatóhoz.

Azóta is kísért néha egy-egy jelenet, ennél elvontabb filmet szerintem soha nem adtak ki. Ezt ha Tv-ben leadnák 25+ kategóriába sorolnám, vagy erősen megvágnám mielőtt bekerülhet a TV-be.

Sorozatból azt a Scooby Doo-s Vilma külön 2023-as sorozatát tiltanám be, de az legalább tényleg 1.5 értékelésen van IMDb-n.

2023. márc. 18. 11:38
 12/35 A kérdező kommentje:
Ja amikor leugranak a szikláról az emberkék?
2023. márc. 18. 11:40
 13/35 anonim ***** válasza:

Nem, az pont egy kiszámítható rész volt. A vége felé kb. onnantól lett hányingerem, hogy az egyik szektás nő bekeverte a haviját a srác teájába. Aztán talán akkor rohantam hányni amikor ment az a nyögős orgia, utána vagy előtte már szerencsére nem tudom. Az egyik srác ki volt kötözve úgy hogy a tüdeje kint volt a testéből és úgy tartották életben.

De alapból kb 5 percenként volt benne valami elvont f.szság, már a legeleje is mennyire depresszív? És nekem ezt a filmet AJÁNLOTTÁK hogy jó, értem hogy miért tartja valaki jó filmek, de nem ér annyit az egész.

2023. márc. 18. 12:09
 14/35 anonim ***** válasza:
52%
Még egy szavazat Midsommerre és rendezőjére. Azért ezt jó olvasni, hogy nem csak én látom azt, hogy amit művel annak semmi művészi értéke és mondanivalója nincs. Egy üres forma van csak, az viszont a jó ízlés határait szándékosan átlépi, mivel más eszköze nincs a figyelemfelkeltésre
2023. márc. 18. 12:23
 15/35 anonim ***** válasza:
28%

Fűrész-filmek

Motel-filmek

Taxidermia

Szerbfilm

Eden Lake

minden ilyen beteg horror és művészfilm, mint az előbbiek

Amerikai pite-filmek

40 éves szűz

tinivígjátékok

2023. márc. 18. 12:30
 16/35 A kérdező kommentje:
Akkor még nem láttad a pokol anatómiàjàt!
2023. márc. 18. 12:30
 17/35 anonim ***** válasza:
91%

Semmit.

Szenvedje csak végig más is :)

2023. márc. 18. 13:48
 18/35 anonim ***** válasza:

számomra a

Mártírok c. film volt úgymond a legbetegebb, amikor azt mondom, hogy az állatok is jobbak az embernél, és az embereknél nincs rosszabb.

2023. márc. 18. 13:49
 19/35 A kérdező kommentje:
De az csak a film, a valóság most rémisztőbb!
2023. márc. 18. 14:28
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
#19 akkor tiltsuk be a valósagot! ;)
2023. márc. 18. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!