Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmet vagy sorozatot...

Melyik filmet vagy sorozatot tiltanád be?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 06:15
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Vagy tegyük élhetővé!
2023. márc. 18. 15:07
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Tom és Jerry és hasonló tartalmú, témájú meséket
2023. márc. 18. 18:16
 23/35 anonim ***** válasza:
58%
Ugyan már nem fut, de a Feketék fehéren (Black-ish) című, nyíltan fehérgyűlölő sorozat volt az, ami engem kiborított. A kreátornak, ill. azoknak, akik hozzájárultak ennek a szemétnek az elkészítésében, igazán kijárt volna legalább egy golyó a fejükbe.
2023. márc. 18. 22:52
 24/35 anonim ***** válasza:
48%

Én a hazug történelmi filmeket tiltanám be, elég sok van.

Értem én, hogy létezik alkotói szabadság, de sokszor történelmi eseményeket és személyeket ábrázolnak hazug módon, ez súlyos bűntett a szememben, amolyan durva félre-informálás.

Pláne dokumentumfilmeknél.

2023. márc. 19. 03:51
 25/35 A kérdező kommentje:
Mint pl?
2023. márc. 19. 04:41
 26/35 anonim ***** válasza:
36%

#25 Pl. Az aranybulla.

Vagy a Magyar vándor. :D

2023. márc. 19. 10:56
 27/35 anonim ***** válasza:
67%

Eleve nem engednék elkészülni olyan filmeket, amik

- Pénzmosás miatt készültek el

- A rendező valójában saját magának csinálta, de a filmnek semmi értelme

- Öncélú művészkedés, erőszak, és hasonlók

- Burkoltan vallási térítés, vagy bárminemű érzékenyítés a cél, nem maga a film.

2023. márc. 19. 11:24
 28/35 anonim ***** válasza:

Láttátok már az Emberi százlábú c. filmet? Elég beteg az is... utálom hogy emlékeim maradtak róla.

A Midsommar film igen... odáig néztem, hogy leugrottak a szikláról... Kíváncsi lennék a többire, de igazából "nem merem" megnézni, félek úgy járok mint a fent említett filmmel. Jobb ha nem látom.

Túl naturális volt, pedig láttam már csúnya filmeket.

2023. márc. 22. 08:56
 29/35 anonim ***** válasza:
28-as te nem bírod, ezért más se nézze meg? Ez ugyanaz, mint a gyilkosságok, amiket a katolikus egyház elkövetett évszázadok alatt! Nekik nem volt jó valami, tehát másnak se legyen, ezért elpusztítják? Erre akarsz célozni?
2023. márc. 22. 09:00
 30/35 anonim ***** válasza:
#29 Te miről is beszélsz? Én csak említettem kettő filmet, amitől a hideg kiráz mai napig... Nem azt mondtam hogy tiltanám meg ilyenek. Csak hogy betegek.
2023. márc. 22. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!