Mikor jön az Emily párizsban új évada?
Figyelt kérdés
Meg néztem (HOGY ÉRHETETT ÍGY VÉGET) és kerestem mindenütt, hogy mikor jön az új évad, de nem találtam. Lehet, hogy csak nem jól kerestem. Légyszi, ha tudtok segítsetek! Előre is köszi.
Ui: A most jövő a 4 évad.
2023. márc. 9. 16:57
1/4 anonim válasza:
Még nem jelentették be, de az előző 2 évad is december harmadik hetében jelent meg amiből esetleg következtetni lehet. Az évadok között tipikus 1 naptári év szokott eltelni, ha nincs csúszást okozó probléma.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. márc. 24. 18:27
3/4 A kérdező kommentje:
Most, hogy mindjárt itt a december, mit gondoltok?
Ki fog jönni az új évad?
2023. nov. 21. 22:50
4/4 anonim válasza:
"ha nincs csúszást okozó probléma"
Azóta volt egy fél éven át tartó írósztrájk, és utána kezdődött egy színész sztrájk is. Ezek miatt a forgatás már 2 hónapot csúszott:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!