Tudnátok írni legalább 4 evados sorozatokat?
A 4 a minimum maximum meg bármennyi lehet, nem muszáj 16 évadosnak lennie, de egy olyan 6-7 jó lenne. Ne horror, semmilyen nagyon sötét hangvételű sorozat, viszont izgulós, csavarokkal teli, valami akció sori jöhet, vagy dráma, romantika. Plusz ami a lényeg hogy ne valami fantasy sorozat legyen hanem olyasmi ami a való életben is megtortenhet.
Lehet ez így ahogy leírtam nem túl egyértelmű úgyhogy mondok párat amit láttam és amihez hasonlót keresek: (kivéve a fantasyk de azért írok párat mert azokat is láttam)
Revenge
Pll
Teen Wolf
Kínos
Odaát
Grimm
The 100
Emily parizsban(bárcsak már több évada lenne)
Wynonna Earp
Black list
A bárka(el barco)
Vámpírnaplók
Legacies
Orange is the new black
Vis a vis
Money heist
Dexter
Dynasty
Friday night lights
Végzet:a winx saga
Bár ez csak 1 évad szerinrem csinalnak kövit
Egyszer volt, hol nem volt
Vikingek
Xena
Váratlan utazás
A farm, ahol élünk
Két pasi, meg egy kicsi
Riverdale
Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?
A nagy pénzrablás
Vampire diaries
Gilmore Girls
Egyedül ez felel meg az összes feltételnek, viszont nincs benne semmiféle akció, max. a dráma az, ami fordulatossá teszi, a többi az csak 1-2 évados (van amelyiknek lesz folytatása) de szerintem sokkal jobbak:
Ginny&Georgia
Never Have I Ever
Outer Banks
(Ezek sem fantasyk)
+ Anne with an E, ez sem az izgalomra épül de mégis fantasztikus, és csak 3 évados, nézd meg az előzeteseket, hátha valamelyik sorozat megtetszik a felsoroltak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!