Tetszik Emily személyisége az Emily Párizsban című sorozatból?
Valamiféle jellemfejlődés látható a karakteren az eddig elkészült 1. évad során. Az elején számomra is nagyon idegesítő volt ez a tudálékos egy-két éve este ki az egyetemről, gyakornok voltam, most pedig én akarok lenni a főnök, mert én mindent jobban tudok mentalitás egy ilyen kislánynak beöltöztetett szereplőtől.
A karakter egyébként a magyar viszonyokat figyelembe véve, értsd a mai ~25 éves korosztályt szerintem hiteltelen, legalábbis én nem tapasztalatom, 10 évvel idősebben, hogy akik némi gyakornokoskodás után hozzánk jönnek dolgozni az egyetem után, hogy olyan szorgalom és ügybuzgóság lenne bennük, mint Emily-ben, saját tapasztalatom, hogy ez a korosztály jó pénzt, céges autót magánhasználatra, felelősség nélküli, de jól hangzó pozíciót akar, a feladatokat meg ledelegálni, Ő pedig az adott szolgáltatást csak felszínesen érteni.
Összességében ettől függetlenül nekem tetszett a sorozat, viszonylag gyorsan ledaráltam, bízom benne lesz 2. évad, jókat mosolyogtam is rajta, bár ez inkább a francia emberek és más életstílus kifigurázásából adódott, ami szerintem eléggé elnagyolt, nemzetközi cégnél dolgozom, nem igazán tapasztalom, hogy a francia kollégák olyanok lennének, mint ahogyan sorozatban ábrázolják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!