Ezt miért csinálják a streaming cégek hogy minden amerikai filmbe sorozatba kell lennie legalább 1 valakinek aki meleg vagy bisexualis esetleg transznemű és mindenképp be kell mutatni őket intim helyzetbe?
Addig nyomatják amíg el fogadod, egy idő után már nem éri el az ingerküszöböt, ez a cél. Engem se akaszt ki úgy, mint mondjuk 10 éve, megszoktam ennyi. Gyűlölködésre nincs energiája évtizedekig az embereknek, már csak legyintek egyet, hogy ezt mégis miért és kész.
A megrendelők pontosan tudják jól, hogy így működik az emberi agy. Kiiktatják a homofobiat, ami pedig egy természetes ösztön, ugyanúgy mint hogy félsz a sötétben, vagy félsz a cápától. Hogy miért, inkább az a kérdés, amire szerintem meg az a válasz, hogy sok a meleg Hollywoodban, meg eleve a művészek közt, plusz politikai célok vannak, megtudják bontani vele a társadalmat, szavazatokat lehet köré építeni a balosoknak.
Illetve kérdező, Nyugaton, a normális embereknek nem viszi fel a vérnyomását, ha melegeket látnak.
Hollandiában pár éve megvertek egy meleg párt az utcán, mert fogták egymást kezét, másnap a heteró holland férfiak is kézenfogva sétáltak, hogy ezzel tüntessenek.
Van egy apró különbség a két ország mentalitása között.
(az is igaz, hogy a hollandoknak nem az a legnagyobb örömet az életben, hogy másokat gyűlölhetnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!