Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Pose (A...

Mi a véleményetek a Pose (A póz) című sorozatról?

Figyelt kérdés

Nem az olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik megkérdőjelezik a sorozat létjogosultságát, csakmert melegek és transzneműek vannak benne elsősorban. Hanem olyanokét, akik látták, vagy elkezdték nézni, de valamiért mém fejezték be.

Számomra egy pozitív hangvételű sorozat volt, izgalmas drámai történésekkel, amely segített beletekinteni a 80-as évekbeli melegek, transzneműeket életébe, mennyire hányattatott sorsuk volt néhányuknak a másságuk miatt, és hogyan próbáltak ezek ellenére boldognak és erősnek látszani.

2022. aug. 14. 12:12
 1/1 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem az első évad NAGYON tetszett, 3 nap alatt végignéztem anno, mikor kijött. A második évad valamiért nem fogott meg, ennek nem tudom a pontos okát. Alapvetően hihetetlenül jól átadják a DragQueen mozgalom és a meleg, transznemű emberek sorsát az akkori és mai társadalomban. Nekem összességében 10/8!

2022. aug. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!