Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet sim3-ra pose...

Hogy lehet sim3-ra pose playe-rt tölteni?

Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt ahol lehet csakhogy az nem írja, hogy Windows8-cas gépre hogy csináljam anélkül meg nem megy :/. Windows8-cas gépem van és ezért kérek segítséget!! Válaszolóknak: előre is köszii, utána is köszii :D

2014. aug. 27. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt töltsd le --> [link] és csomagold ki a Dokumentumok/Electronic Arts/Sims 3 mappába. Ez egy mappa lesz, aminek a neve Mods lesz, és benne van még a Packages, Overrides meg egy másik fájl (ezeket ne bántsd). Most töltsd le a Pose Playert [link] vagy ha már letöltötted, akkor húzd bele az Electronic Arts/Sims 3/Mods/Packages mappába. És már benn is van a játékban. (ha mégsem, akkor inkább kérdezz vissza tőlem, mert lehet kelleni fog hozzá még valami, de nem biztos :]).

Ha már csináltál Mods mappát magadnak (mert egy csomó helyen mondják, hogy azt neked kéne megcsinálni, de nem), akkor azt ezek előtt mindenképp töröld.

Remélem sikerült megcsinálni és segítettem.

2014. aug. 28. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi a szóismétlésért, előző voltam
2014. aug. 28. 10:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönööm :)
2014. okt. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!