Hogy lehet sim3-ra pose playe-rt tölteni?
Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt ahol lehet csakhogy az nem írja, hogy Windows8-cas gépre hogy csináljam anélkül meg nem megy :/. Windows8-cas gépem van és ezért kérek segítséget!! Válaszolóknak: előre is köszii, utána is köszii :D2014. aug. 27. 15:48
1/3 anonim válasza:
Ezt töltsd le --> [link] és csomagold ki a Dokumentumok/Electronic Arts/Sims 3 mappába. Ez egy mappa lesz, aminek a neve Mods lesz, és benne van még a Packages, Overrides meg egy másik fájl (ezeket ne bántsd). Most töltsd le a Pose Playert [link] vagy ha már letöltötted, akkor húzd bele az Electronic Arts/Sims 3/Mods/Packages mappába. És már benn is van a játékban. (ha mégsem, akkor inkább kérdezz vissza tőlem, mert lehet kelleni fog hozzá még valami, de nem biztos :]).
Ha már csináltál Mods mappát magadnak (mert egy csomó helyen mondják, hogy azt neked kéne megcsinálni, de nem), akkor azt ezek előtt mindenképp töröld.
Remélem sikerült megcsinálni és segítettem.
2/3 anonim válasza:
Bocsi a szóismétlésért, előző voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönööm :)
2014. okt. 8. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!