A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Hobbs és Shaw
22 szavazat
1/7 anonim válasza:
Tokioi hajsza a kedvencem,de az 5.sem rossz
3/7 anonim válasza:
Az első. Kicsit bugyuta korai 2000-es akciófilm, de van egy varázsa. A többi szerintem már szar.
4/7 anonim válasza:
Hát igen, megvan a maga hibája de attól függetlenül van egy fajta varázsa és lelke az első résznek. Manapság viszont csak Vin Diesel "power fantasy"-je az egész.
5/7 anonim válasza:
A 9. és a Hobbs és Show kis túlzással már értékelhetetlen. Csak a franchise viszi a hátán, amit eddig felépítettek.
Nekem is a 3. és az 5. a kedvencem. Előbbinek van lelke, mondanivalója. Kicsit gagyi, de élvezhető, itt ténylegesen figyeltek a sztorira.
Az 5. pedig szerintem a széria legmenőbb része, hiába lett ez màr eszméletlen túlzásokkal tele. Jók a zenék, jól ültették bele The Rock karakterét, az egész tök jó, ha az ember el tud tekinteni attól, hogy a filmnek nincs fizikája.
6/7 anonim válasza:
Az egyesben még nem baxták meg 2 percenként a fizikát, csak 10 percenként, csak bődületes baromságokat mondtak egyfolytában.
A másodiknak a hangulata jó Miami miatt.
a 4.től meg hagyjuk.. gagyi CGI orgia az egész. :)
7/7 elistvan válasza:
Talán a harmadik de túl sokszor láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!