Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szólnátok, ha más lett...

Mit szólnátok, ha más lett volna a kedvenc romantikus filmetek vége?

Figyelt kérdés

Konkrétabban, ha nem az a 2 szereplő jön össze, akit vártál, és akik között izzott a levegő?

A kérdésem ötlete lopott, itt, a 14. komment vetette fel, én csak tovább görgetem. https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1202..

Azaz, mi lett volna, ha a SZERELMÜNK LAPJAI fiataljai szakítanak, mert a lány az anyjára hallgat?

Vagy RÓMEÓ ÉS JÚLIA esetén RÓMEÓ lelép egy másik nővel?

Vagy a SZÜRKE 50... esetében, dobja a srác a csajt, és összeáll újra Mrs. Robinson-nal?

Vagy az ALKONYAT esetén, a vámpírgyerek kiszívja a lány vérét, majd inkább keres egy fullos vámpírmacát?

2022. dec. 3. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb film nem is létezne.
2022. dec. 3. 01:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Bruhh.
2022. dec. 3. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztosan nem tetszene (alapból az emberek “elvárják” szerintem ilyen esetben a happy endet), de nem tudnék mit tenni ellene. Így lenne megírva és kész.
2022. dec. 3. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A Túl a barátságon c. filmben végül pont nem jön össze a két srác, pedig tök jó lett volna. Szóval szerintem azt szólnák az emberek, amit ennél a filmnél szóltak.
2022. dec. 3. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egész igazából nézőpont kérdése, van pl aki nem a főszereplő párnak szurkol és nem is őket shippeli a legjobban, ezek a fajta emberek tuti imádnák. Amúgy nekem is voltak már ilyen gondolataim bizonyos filmekről, de én többségében azoknak szurkolok akik a végén össze is jönnek. Azért valljuk be tudat alatt ez a természetes mert azzal hogy ők jönnek össze boldogok leszünk mert az teljesül be amit vártunk és amire tippeltünk (annak ellenére hogy végig totálisan egyértelmű)
2023. jan. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!