Ajánlanátok valami jó sorozatot légyszi? Lehet dráma is vagy egy tényleg jó kórházsorozat is. A kedvencem viszont a krimi. Csak vígjáték és romantikus ne legyen, meg sci fi se.
Én nagyon szerettem a Doktor Csontot, ami arról szól, hogy találnak egy hullát, és a csontok, maradványok álltal derítik fel az esetet. Vannak elég beteg részek, erős gyomor kell némelyik jelenethez.
A mentalista is krimi, ott a bűnügyet egy olyan srác oldja meg, aki a mentalistaként szerzett pszichológiai képességeit használja (másokat befolyásol, kiszedi belőlük, amit akar, ismeri a különböző viselkedési mintákat). Nem fikció, a mentalizmust egyértelműen kamunak állítják be.
Az egyik legismertebb krimi sorozat a gyilkos elmék. Itt profilozók keresik meg a tettest a viselkedés alapján. Itt is vannak elég beteg dolgok.
Ha szereted a brutalitást, akkor pedig ott van a Feketelista, amiben a világ legismertebb bűnözője segít az FBI-nak azért, hogy közben a saját céljait el tudja érni. Nagyon összetett, és van benne nem egy kínzós, véres, brutális jelenet.
Reacher
Drót
Gomorra
Banshee
A törvény embere
Mindhunter
Ördögtorok
A Megtorló
Doktor Murphy (kórházas)
Reacher (akció de sok nyomozás is van benne)
Mentalista(krimi, dráma)
Reacher
Jack Ryan
Hazudj ha tudsz
Célszemély
Seal Team
Rejtély
Bocs, a Rejtély erősen sci-fi, a Célszemély burkoltabban, de mindkettőt nagyon ajánlom, próbálkozz meg velük, nem fogod megbánni. Bár mindkettőre igaz, hogy az első néhány rész alapján még nagyon nem azt ismered meg, amilyen később lesz.
A többi egyáltalán nem scifi.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!