Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok valami jó sorozato...

Ajánlanátok valami jó sorozatot légyszi? Lehet dráma is vagy egy tényleg jó kórházsorozat is. A kedvencem viszont a krimi. Csak vígjáték és romantikus ne legyen, meg sci fi se.

Figyelt kérdés
Kedvenc sorozataim közé tartozik a Dexter, a Szökés, a dr House, a Gyilkosság, az Aznap éjjel és az ezekhez hasonló sorozatok. Sőt régen még a Vészhelyzet első évadai is tetszettek! :D Drámák közül a Rólunk szól az ami jelenleg tetszik. Azt vettem észre, hogy imdb-n 8 felett szokott lenni a kedvenceim értékelése (vagy ahhoz közelít). Tehát tényleg jó és igényes sorozatot keresek, ha valaki tudna ajánlani párat, azt nagyon megköszönném!

2022. febr. 14. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szerettem a Doktor Csontot, ami arról szól, hogy találnak egy hullát, és a csontok, maradványok álltal derítik fel az esetet. Vannak elég beteg részek, erős gyomor kell némelyik jelenethez.

A mentalista is krimi, ott a bűnügyet egy olyan srác oldja meg, aki a mentalistaként szerzett pszichológiai képességeit használja (másokat befolyásol, kiszedi belőlük, amit akar, ismeri a különböző viselkedési mintákat). Nem fikció, a mentalizmust egyértelműen kamunak állítják be.

Az egyik legismertebb krimi sorozat a gyilkos elmék. Itt profilozók keresik meg a tettest a viselkedés alapján. Itt is vannak elég beteg dolgok.

Ha szereted a brutalitást, akkor pedig ott van a Feketelista, amiben a világ legismertebb bűnözője segít az FBI-nak azért, hogy közben a saját céljait el tudja érni. Nagyon összetett, és van benne nem egy kínzós, véres, brutális jelenet.

2022. febr. 14. 15:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek tényleg jónak tűnnek, mindről hallottam, de még egyiknek sem álltam neki, akkor ezek szerint itt az ideje! 🤗
2022. febr. 14. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Reacher

Drót

Gomorra

Banshee

A törvény embere

Mindhunter

Ördögtorok

A Megtorló

2022. febr. 14. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Doktor Murphy (kórházas)

Reacher (akció de sok nyomozás is van benne)

Mentalista(krimi, dráma)

2022. febr. 14. 17:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2022. febr. 14. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Én jelenleg is a new amsterdamot nézem, nekem nagyon bejön
2022. febr. 14. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Reacher

Jack Ryan

Hazudj ha tudsz

Célszemély

Seal Team

Rejtély

2022. febr. 17. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Bocs, a Rejtély erősen sci-fi, a Célszemély burkoltabban, de mindkettőt nagyon ajánlom, próbálkozz meg velük, nem fogod megbánni. Bár mindkettőre igaz, hogy az első néhány rész alapján még nagyon nem azt ismered meg, amilyen később lesz.

A többi egyáltalán nem scifi.

Utolsó voltam.

2022. febr. 17. 11:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a ajánlást! 🤗
2022. febr. 17. 20:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Az*
2022. febr. 17. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!