Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a top 10 Miraculous részed,...

Mi a top 10 Miraculous részed, és melyik az amit kevésbé szeretsz?

Figyelt kérdés

Nekem a Top 10 kedvenc:

10-Multiplication

9-Félix

8-Furious Fu

7-Copycat

6-The Bubbler

5-Emotion

4-Wishmaker

3-Gang of Secrets

2-Determination

1-Elation

Mint látjátok, nálam a Cat Blanc nincs benne. Sokan etalonnak tartják, de nekem nem igazán tetszett. Túl sok infó volt ez 22 percbe:) A másik amit nem csíptem az az Ephemeral ugyanebből az okból. Szerintem ezeket two-parter epizódoknak kellett volna megcsinálni, úgy sokkal élvezhetőbbek lennének.:3

2023. jan. 8. 22:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én Macska / Ladynoir fangirl vagyok, úgyhogy általában azokat szeretem amelyekben Cicus egyenrangú, vagy pedig Ladynoir fluff van bennük. ^^

Nem tudnám sorba rendezni, de pl. az 1. évadból a Stormy Weather (Cicus annyira vagány benne, ahhhh) vagy a Darkblade (ahol Cicus old meg szinte mindent).

A 2. évadból Sandboy, Glaciator, Dark Owl, a 3.ból Oblivio, Gamer2, Miracle Queen, a 4.ből Truth, Strike Back.

Az 5-ből eddig a Passion, de sokat még nem néztem meg.

Na meg a New York Special Edition.

Amelyek nem tetszenek: amelyekben Macskát már az elején kinyírják (pl Anansi, Galamb72), vagy már az elején a gonosz hatása alá kerül, vagy csak baromkodik, vagy megalázzák (pl Malediktator), vagy egyszerűen kihagyják (4. évad nagy része). :'(

2023. jan. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!