A "Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai" még hány évadot élhet meg?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 19:03
1/10 anonim válasza:
Szerintem összesen 6 évadból fog állni
2/10 anonim válasza:
#1 A hatodik évadot a hetedikkel egyszerre írják
3/10 anonim válasza:
Én valami olyasmit olvastam hogy 12 évados is lehet akár (bár nem tudom ez mennyire valós/igaz). Nagyon remélem egyébként hogy nem lesz ennyi évada, mert van egy olyan érzésem hogy a végére a sok évad miatt kb nézhetetlenné válna a a sorozat.
4/10 anonim válasza:
Az az érzésem, hogy addig csinálják, amíg pénz van benne, és akkor kaszálják el, mikor már nem lesz meg a kellő nézettség. Tehát lehet akár 7, vagy akár 12 is.
5/10 anonim válasza:
Én úgytudom hogy 6 évad és azután egy musical film. Így találod meg:Miraculous Ladybug the awakening
6/10 anonim válasza:
Pedig nem. Az ötödik évad után jön az Awakening, utána a hatodik és hetedik évad. Ez elvileg fix, mert Jeremy Zag már posztolt arról hogy kezdődik a hatodik és hetedik évad írása. (Lehet ezeket is egyidőben írják az időtakarékosság jegyében, mint a 2-3. évadokat.) Utána pedig a népszerűségtől függően lehet akár 12 is. Sokan mondják rá hogy ez már túl sok, de gondolom ők valahogy elkerülték a tényt hogy a hatodik évadtól új korszak kezdődik.
Ehhez egy kis spoiler:
A hatodik évadtól egy Chrysalis nevű talizmánhordozó lesz a főgonosz, akinek Iris Verdi a civil neve.
7/10 anonim válasza:
8/10 dalmisita24 válasza:
Szóval Lila lesz az új fogonosz, nagyon kíváncsian várom. 😊
9/10 MelangeAdel válasza:
Én remélem megálnak max 7 évadnál és a 6 évadban már megtudják ki-ki és civil-szuperhős pár lesznek
10/10 anonim válasza:
A készítők azt mondják 7 évad biztos lesz és szerintem ha lesz rá igény (és van is) lesz 8. Évad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!