A Miraculous-ból készül(t)-e képregénysorozat?
Figyelt kérdés
Ugyebár szinte minden sikeresebb sorozatból készül képregény vagy regény, pl az ezernyi Marvel album, vagy az anime alapján készült manga sorozatok...2022. dec. 31. 14:32
2/7 anonim válasza:
Mindkét példád esetében fordított a sorrend. A képregény volt előbb. (Eredeti anime nincs sok, és ami nem manga alapján készült, az előtte általában létezett light vagy visual novel formátumban.)
Igen, van képregény a Miraculousból. Ne költs pénzt rá, nem jók.
3/7 anonim válasza:
Én ugyan képregényt nem olvastam, de a fanfiction-ök között vannak jók, magyarul is, olvass azt.
4/7 A kérdező kommentje:
#2 volt mikor az anime / rajzfilm volt előbb, én az ilyenekre értettem, pl nemrég láttam hogy Makoto Shinkai animéiből is készültek mangák, meg nyilván hozhatóak más példák is (Code Geass stb).
#3 azt szoktam írni-olvasni is ^^ csak felmerült bennem, hogy vajon vannak-e hivatalos képregények.
2023. jan. 1. 21:20
5/7 anonim válasza:
Ha írsz, akkor linket kérhetek? Hátha még nem olvastam. :)
6/7 A kérdező kommentje:
wattpadon kimbawlion, ao3-on kimba714, szerintem már szembejött, ha aktív vagy wattpadon ^^
2023. jan. 1. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!