Mikor jön ki a Wednesday 2. évada?
Figyelt kérdés
Tiktokon kétszer is láttam, hogy bevágták Jenna Ortega facebook bejegyzését, hogy 2023. Jan. 22-én jön a 2. évad, de mindenki azt mondja hogy 2024. Most akkor mikor is jön?2023. jan. 4. 19:49
1/13 anonim válasza:
Kizárt a 2023, az első évadot 7 hónapig forgatták, a másodiknak legfeljebb a forgatókönyvét kezdték el írni. Ebből idén nem várható premier.
3/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem idén. Jó esetben 1 év, mire elkészül egy évad a nulláról (minimum fél év a forgatókönyv megírása, és legalább ennyi a forgatás, plusz egyes sorozatok esetén az utómunka is lehet ennyi). Nyilván nem álltak neki forgatni, mielőtt az első évad megjelent volna, hiszen kellő nézettség nélkül nem gyártanak le semmit. A hivatalos Netflix bejelentésnél előbb pedig mi sem fogunk tudni semmit mondani, úgyhogy bocsi, de soha nem értem ezeket a kérdéseket (főleg, hogy néhány héttel előtted valaki szintén feltette ugyanezt a kérdést, úgyhogy ha azt elolvastad volna, akkor nem lett volna szükség még egy ilyen kérdésre).
4/13 anonim válasza:
Az 1. évad minőségi munka volt, nagyon remélem, hogy ugyanez elmondható lesz a folytatásra is. Ahhoz viszont sok idő kell. Addig is, tele van a Netflix egy rakat egyéb tartalommal, nem is szólva más szolgáltatókról, szóval unatkozni addig se kell.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2. Ha neked nem tetszik a sorozat, akkor nem kell válaszolj az ilyesfajta kérdésekre.
4. Tényleg remélem, hogy a második évad is lesz olyan jó, mint az első, vagy akár jobb. Én nem a netflixen néztem, de elég sok sorozatom van várólistán, szóval unatkozni tényleg nem fogok, csak egy jó sorozatra nehéz ennyit várni. Nagyon jó befejezése volt, és érdekelne a kövi évad. De meg lehet érteni, hogy egy ilyen minőségi munkát nem könnyű pár hónap alatt elkészíteni.
2023. jan. 5. 08:16
6/13 anonim válasza:
most az MGM jogokkal is kavarodás van jelenleg, mivel az amazon primehoz kerültek a jogok, és ugye mgm-nél van a wedndesday is, ami pedig jelenleg a netflixnél van, gondolom még ezt is le kell zárni hogy lehessen confirmálni a második szezont
7/13 anonim válasza:
Szerintem már elkezdhették a forgatókönyvet irni, az első évadét szerintem már 2021 karácsonyán elkezhették és egészen 2022 áprilisától egészen szeptemberig forgathattak ha csak novemberben lett ekkora szám
8/13 anonim válasza:
#7 vagyok azt még hozzáteszem hogy a nevermore bio osztályterme bukarestben volt ami min 120 km vann a nevermoretól
Szóval ingázhattak eleget egy-egy jelenetért
9/13 anonim válasza:
Egy filmet vagy sorozatot sem a lejátszási időrendben forgatják le. Sem epizódszinten, sem jelenet szinten. Ha elmennek egy forgatási helyszínre, az összes vagy lehető legtöbb oda tartozó jelenetet leforgatják egyszerre, mert úgyis majd az utómunkánál lesz összevágva. Kizárt, hogy ingázzanak és a több száz fős stábot, kelléket, eszköz oda-vissza hurcolják mert egy epizód jelenetei más helyszíneken játszódnak. Már az is valami, hogy egyáltalán van helyszíni forgatás és nem minden CGI.
10/13 anonim válasza:
Akkor kapott zöld utat a folytatáshoz. Valószínüleg jövő ősszel láthatjuk. Ortega közben épp befejezte a sikoly6 forgatását és jelenleg egy másik filmet forgat Tommy Lee Jonessal. Elég elfoglalt. Inkább örüljünk hogy bevállalta és nem más lesz a főszereplő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!