Mikor jön a Wednesday második évadja?
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 20:39
2/9 anonim válasza:
Amíg nem jelentik be, nem tudja senki. 1 év szokott általában az évadok között eltelni, ha nem jön közbe semmi.
3/9 anonim válasza:
Még az se biztos, hogy lesz. Még le se szerződtek következő évadra.
Ha azt veszed mennyi idő alatt készült el az első évad, akkor 2024 eleje előtt nem valószínű a megjelenés.
4/9 anonim válasza:
Eléggé felkapták, szóval van esély a 2. évadra, de még nem jelentették be, hogy lesz-e vagy sem. De ha lesz, 2024 eleje előtt szerintem sem valószínű, mert azért már mindjárt itt van 2023 is, és azért leforgatni egy új évadot sem egy-két perc.
5/9 anonim válasza:
Már be van rendelve a 2. Évad nem tudom sok ember miért hiszi, hogy nincs.
2024 es szezonban jön ki. Csak lehet egy kicsi csúszás mivel románia helyett új helyazint keresnek majd, és az sem kizárt, hogy magyarország lesz az.
6/9 anonim válasza:
"Már be van rendelve a 2. Évad nem tudom sok ember miért hiszi, hogy nincs"
Mert pár napal ezelőtti amerikai újságcikkek azerint még nem lett berendelve.
Linkeld a forrást ami szerint ez megtörtént
8/9 Matex2424 válasza:
Nem is jelentették még ki hogy lesz elvileg 2023 elején kapunk értesítést hogy lesz-e? És az se biztos hogy a netflixen lesz-e? A 2. évad!
9/9 anonim válasza:
Azóta már berendelte a Netflix, ami nem volt nagy meglepetés egy topnézettségű sorozatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!