Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tetszett a Wednesday sorozat?

Tetszett a Wednesday sorozat?

Figyelt kérdés
4. résznél járok, de valahogy nem az igazi, nekem annyira nem jön be, pedig nagyon promózták.
2022. dec. 22. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett, de nyilván nem lehet mindenki ízlése. Ha eddig nem jön be, akkor szerintem hagyd, ilyesmi lesz stílusra a többi része is.
2022. dec. 22. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem egy kicsit túl sokat koppint a Harry Potterből, lényegében mindegyik rész megfeleltethető az egyik filmnek, van ott titkok kamrája, azkabani fogoly, Voldemert visszatérése, amihez Harry vére kell, a roxforti csata, a tűz serlege.

Mindegyik részben valami megtörténik, ami kísértetiesen hasonló a Harry Potterhez.

Habár másolni nem bűn, de szerintem sajna nagyon rosszul csinálja. Nem igazán érződik a varázslat benne és mindenki úgy viselkedik, mintha hétköznapi ember lenne.

Az eredeti Addams familyben és Harry Potterben is az a közös, hogy a központi karakterek nem magukat tartják különcnek, hanem a többi embert/muglit. Ami normális, hiszen teljesen más világban élnek.

Eleve az Addams familyben az a poénforrás, hogy az Addamsek néznek furán a normálisnak elfogadottra, mert teljesen mást jelent náluk ez.

Na a Wednesdayben nincs így. Ott pont Wednesday és a többiek különcök, habár pontosan ugyanazokat a dolgokat csinálják, mint a normális emberek.

Egy vérfarkas semmiben sem más egy tinilány influenszertől. Ami eléggé rombolja az illúziót. Vagy Wednesday ki van közösítve, de több barátja van, mint a helyi bullynak.

Szóval sokkal több lehetett volna benne. Illetve nem teljesen értem, hogy miért nem mertek jobban elrugaszkodni a valóságtól a karakterekkel. Az Addams familyben és a Harry Potterben is megtették.

Szerintem nem teljesen értették azt sem, hogy a varázslóknak a Roxfortban miért van szüksége mugli ismeret órára, mert a Wendesdaybe is betettek valami hasonló elemet. Csakhogy teljesen értelmetlenül, mert még a vízben élő szirének meg a kígyófejű gorgók is tökéletesen illeszkednek a szürke emberi hétköznapokba.

2022. dec. 22. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Klisés fos.
2022. dec. 22. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nagy szó, ha végig tudok nézni egy sorozatot, általában nem ezt a válfaját választom a szórakozásnak, de ez egész jól le tudott kötni. Szóval mondhatjuk, hogy tetszett.
2022. dec. 28. 05:13
 5/8 Hans Pötterman ***** válasza:
83%

Igen, ez a sok hasonlóság nekem is feltűnt,de összességében tetszett.

2022. dec. 29. 21:51
 6/8 anonim válasza:
83%
Nagyon
2023. jan. 3. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Imádom
2023. jan. 7. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Negyedjére kezdtem el nézni. Annyira tetszik😍😍. Alig várom a 2. évadot🥰.
2023. jún. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!