Valaki tud ajánlani karácsonyi filmet filmet?
Figyelt kérdés
A legjobban valami romantikusnak örülnék, de jó vígjáték is vagy valami családi film, esetleg mese. Előre is köszönöm a válaszokat.2022. dec. 15. 19:45
2/9 anonim válasza:
A South Park erdei állatkás része. Nagyon megható!
3/9 anonim válasza:
A Csokoládé Juliette Binoche-sal és Johnny Deppel. Nem kimondottan karácsonyi film, ha jól tudom, de Karácsonykor szokták vetíteni. Mondjuk én nem láttam, de állítólag jó. Viszont már csináltak ilyen címmel valami négeres filmet is, nem összekeverendő azzal.
4/9 Ruru válasza:
Nekem az Igazából szerelem az örök kedvenc, amin ugyanúgy sírok minden évben, és persze közben mosolygok, de a másik véglet a Tapló Télapón pedig szeretem fogni a fejem! Karácsonykor el van nézve az is ha "zs" kategóriás filmet nézünk , pl a Hull a pelyhes Schwarzeneggeres borzalom is ha szól a háttérben jól esik XD
6/9 anonim válasza:
Én a Grincset ajánlanám. Azt amelyikben Jim Carrey van.
7/9 anonim válasza:
Hull a pelyhes
Barbie és a diótörő
Hórabság az Egértanyán
Múlt karácsony
8/9 anonim válasza:
Lebilincselo karácsony
Ki a telapo.
9/9 anonim válasza:
Nekem is nagy kedvencem az Igazából szerelem. De ami még számomra jó a Karácsonyi ének, Szerepcsere, és a Karácsonyi vakáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!