Keresek egy kártyát filmet amit rég láttam. Melyik lehet az?
Keresek egy filmet amit talan 2 éve láttam, de csak pár dologra emlékszem.
Volt több ember akik nem szereték valami okból kifolyólag a karácsonyt. Ezek az emberek nem ismerték egymást és csak a film végén találkoztak. Az egyik szereplő (ja jól emlekszem főszereplő) egy magas kopasz férfi volt. Hozzá a gyerekkoi énje látogat el, és az is kiderül mért nem szereti a karácsonyt. Különböző emlékeket is látunk benne róla. A film vége pedig annyi, hogy az összes ilyen ember egy kultúr házba vagy mibe megy majd be.
Remélem valakinem rémlik melyik film lehet. Jó lenne újra meg nézni.
Első válaszoló, köszönö szépen, de sajnos semelyik nem az.
Második válaszoló, félre gépeltem, film akart lenni.
A Szellemes Karácsony (Scrooged, 1988) gondolom kizárható.
Köszönöm, de sajnos ez sem az.
Ogazából tényleg rég láttam és nem igazán emlékszem. Egyáltalán nem a humoros aktegoriába tartozott a film. Szerintem megható egy film, komoly és mély gondolatokkal.
Valami olyasmi még rémlik, hogy a kopasz férfihez akihez ellátogat a gyerekkori énje, neki segítenie kell neki (mármint a gyerek énjének), de elöször semmi kedve és hülyeségnek tartja, de aztán van a vége felé egy jelenet mikor megjelenik és ha jól emlékszem megfogja a gyerek énje kezét és együtt mennek tovább abba a házba vagy hova.
De a fiatal énje fél talán valami emléktől ami a családjába történt, mert azt látja a felnőtt férfi mikor ránéz a gyerek énjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!