Ajánlotok rejtélyes filmeket, amiben helyszínek, kincsek, találmányok vagy valami új/régi dolgokat fedeznek fel?
Pl egy brigád neki megy egy nagy rejtélynek a múltból. Egy régi kincstárat fedeznek fel, vagy egy rádió ismeretlen jeleket ad már 200 éve és próbálják megfejteni mi lehet. Ezek csak példák ilyenek nincsenek. :D Viszont ilyen témában keresek. Lehetőleg minél korszerűbbet. 2005 utániakat leginkább. 19xx-asokat nem tudom végignézni.
Nem az a fajta rejtély hogy pl eltűnt egy ember és őt keresik. Ezek nem érdekelnek.
Előre is köszönöm az ajánlásokat! :)
“Lehetőleg minél korszerűbbet. 2005 utániakat leginkább. 19xx-asokat nem tudom végignézni."
Szóval akkor nem is láttál ilyet, csak Neked is ugyanaz az alaptalan rögeszméd van, hogy “a 2000 előtti filmek csakis rossz minőségűek lehetnek!” vagy mindössze 1-2 film alapján általánosítasz!
Amúgy az Indiana Jones -filmeken kívül ami nekem eszembe jut, az például köztes, 2002-es film:
A szellemváros rejtélye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!