Ajánlotok rejtélyes filmeket, amiben helyszínek, kincsek, találmányok vagy valami új/régi dolgokat fedeznek fel?
Pl egy brigád neki megy egy nagy rejtélynek a múltból. Egy régi kincstárat fedeznek fel, vagy egy rádió ismeretlen jeleket ad már 200 éve és próbálják megfejteni mi lehet. Ezek csak példák ilyenek nincsenek. :D Viszont ilyen témában keresek. Lehetőleg minél korszerűbbet. 2005 utániakat leginkább. 19xx-asokat nem tudom végignézni.
Nem az a fajta rejtély hogy pl eltűnt egy ember és őt keresik. Ezek nem érdekelnek.
Előre is köszönöm az ajánlásokat! :)
"Lehetőleg minél korszerűbbet. 2005 utániakat leginkább. 19xx-asokat nem tudom végignézni."
Akkor cumi van!
Mert ezek ALAP művek:
- Indiana Jones 1-5
- Nemzet aranya 1-2
Ahogy felettem írták, az Indiana Jones film( a trilógia bármelyik része) alap film. A Nemzet aranya vagy a Múmia (1999).A Smaragd románca, vagy a Kincsvadászok(The Goonies) is hozza az izgalom faktor azon részét, ami az effajta filmek sajátja. Ha már újabb filmek,javasolnám az régi/új Tomb Raider c. filmet, de azok messze nem annyira jók, mint a fent említettek.
De érdekel ki mit ajánl ebből az évszázadból.
A Szahara is ilyen.
Vagy jónak is kell lennie? :)
Az Amazonas kincse..Ja mégse mert ez 2003-ban készült.Ezért ezt nem tudod megnézni.
-----------------------------------------
A múmia(2017)
Titkok könyvtára (több része is van)
A templomos lovagok öröksége
-----------------------------------------
Salamon király kincse
A Tűzjáró
A Nílus gyöngye
Mondjuk ezt hármat sem tudod megnézni mert a 20.században készültek..
Bocsánat, hogy nem vettem észre hogy nem ide kellett volna írnom a 8-as választ...
Uncharted
Dzsungeltúra
Az Elveszett város- ez még jó is
fentebb írtunk jókat-már ha nem ragaszkodsz az évszámbeli kikötéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!