Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe?

Mi ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Egy nagyon régi, talán a 80-as években készült filmet keresek. Hazánkban narrátorosan jelent meg és az volt a címe hogy Az infrák háborúja. De valószínűleg nem ez az igazi címe, mivel ezzel a címmel semmit sem találtam. A film nagyon hasonlít az 1975-ben készült The Super Inframan című filmre. Itt 1 szuperember volt, viszont amit én keresek ott 2 főszereplője volt a filmnek. A szuperemberek ruházata szürke és kék színű volt, a sisakjuk pedig úgy nézett ki mint egy hangya feje. Saját szuper motorokkal is rendelkeztek és egy meghatározott karmozdulatot követően változtak át infraemberekké.

Esetleg valaki nem tudja melyik film volt ez?

#régi film, infra emberek
2022. nov. 23. 17:32
 1/6 Jól van ez így? ***** válasza:
Kamen Rider? [link]
2022. nov. 25. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es. Nagyon hasonló de mégsem az. Amit én keresek az egy film, illetve ott 2 főszereplő volt és nem volt szuperhős nevük mert emberek voltak mind a ketten. Maga a film is azzal kezdődött hogy egy fiatal tudóst elkábítanak, majd elrabolnak és akkor kapja meg ezt a szuper erőt, amivel még a láncokat is különösebb erőlködés nélkül képes széttépni amivel le volt láncolva. De még egyszer köszönöm, tovább keresgélek. De lehet hogy azt erről koppintották.
2022. nov. 25. 15:40
 3/6 Jól van ez így? ***** válasza:
Ha ázsiai volt, akkor érdemes rákeresni arra, hogy tokusatsu, ha meg amerikai koppintás akkor meg arra, hogy american tokusatsu. Anno volt olyan, hogy idehaza narrátorosan kiadták valamilyen sorozat 1. vagy pár részét filmként pl.: Street Hawk (A sorozatot magyarul sosem adta a TV, mindössze a bevezető, bő egy órás epizód terjedt videókazettán hangalámondással.)
2022. nov. 25. 20:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as a válaszod.
2022. nov. 25. 22:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Sikerült megtalálni végre. Bár csak a film címét, magát a filmet sem neten sem máshol. Még egyszer köszönöm a segítségeteket. Amiket írtatok azoknak egy feldolgozása, ami 1975-ben alkottak meg. Ez a Kamen Rider filmsorozat 3. filmje. A képekből találtam meg, emlékeztem a főszereplőkre.

[link]

Angolul The super rider címen jelent meg, de magyarok a narrátoros fordításban valóban az Infrák háborúja címre fordították le.

2022. dec. 6. 02:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat Super Riders a pontos angol címe a filmnek.
2022. dec. 6. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!