Mi ennek a filmnek a címe?
Egy nagyon régi, talán a 80-as években készült filmet keresek. Hazánkban narrátorosan jelent meg és az volt a címe hogy Az infrák háborúja. De valószínűleg nem ez az igazi címe, mivel ezzel a címmel semmit sem találtam. A film nagyon hasonlít az 1975-ben készült The Super Inframan című filmre. Itt 1 szuperember volt, viszont amit én keresek ott 2 főszereplője volt a filmnek. A szuperemberek ruházata szürke és kék színű volt, a sisakjuk pedig úgy nézett ki mint egy hangya feje. Saját szuper motorokkal is rendelkeztek és egy meghatározott karmozdulatot követően változtak át infraemberekké.
Esetleg valaki nem tudja melyik film volt ez?
Sikerült megtalálni végre. Bár csak a film címét, magát a filmet sem neten sem máshol. Még egyszer köszönöm a segítségeteket. Amiket írtatok azoknak egy feldolgozása, ami 1975-ben alkottak meg. Ez a Kamen Rider filmsorozat 3. filmje. A képekből találtam meg, emlékeztem a főszereplőkre.
Angolul The super rider címen jelent meg, de magyarok a narrátoros fordításban valóban az Infrák háborúja címre fordították le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!