A Tűz és Vér c. kötetben is színesbőrűek a Valeryonok?
Komoly érvelés az, hogy nincs leírva, a könyvben.
Értem.
Akkor Egri Csillagokban pl Nemecsek Ernő?
Amúgy tudomásom szerint a valyriai géneknek a fehér színészeknél is "szélsőségesebb" megjelenést kellene adni, ha már feketék is vannak.
A valyriai házakból valóknal van lilás szemű is. Ilyen kontrasztos szereplő sem lett volna rossz. Legalább pár.
Szerintem itt a funkciója a trónörökösnő fattyú gyerekeinek a látványos kihangsúlyozása(?). Persze a jó adag PC miatt gondolom.
Amúgy nekem nincs bajom az eddigi színes szereplőkkel.
Viszont utánaolvava, meg beszélgetve pár emberrel akik tényleg rajongók, azok is azt mondják, hogy nincsen realitása ennek.
De mivel az egész fikció, franc tudja.
Lehet ilyen házasság révén is. De akkor meg mégis világosabb bőrűnek kellene lenni a szereplőknek, lévén kevertek.
"Akkor Egri Csillagokban pl Nemecsek Ernő?"
Nemecsek Ernő A Pál utcai fiúkban szerepelt ;) egyébként lehetne akár cigány is egy feldolgozásban, a könyv nem említi a származását.
15.
Tudom hol szerepel.
Szarkazmus volt az "érvelésre".
De látom a szélsőlibsiket nem lehet meggyőzni. Pedig a magadfajtáé a "kultúrfölény". - Amúgy nagyon nem, csak hiszitek.
Meg leírtam egy másik szélsőséges megjelenítési formát a valyr származásúaknak; hol vannak a lilaszemű, még jobban valyr vérű szereplők? Egy ilyet minimum meg lehetett volna jeleníteni.
És leírtam, hogy semmi gondom a színes szereplőkkel, annak ellenére, hogy alaptalan.
Ezt már a szemellenződ már nem tudta meglátni.
Én minden vagyok, csak épp szélsőlibsi, meg kultúrharcos nem. Sosem szavaztam "libsi" pártra sem :D
Felfogtam, hogy semmi bajod velük, de most arra mit kellett volna írjak? :D
Az a baj amúgy, hogy azt nem akarjátok megérteni, hogy ez egy adaptáció, nem pedig az alapmű 100%-os mása. Lehet itt jönni, hogy a könyvek lore-ja alapján ilyen meg olyan genetika van, és ezért nem lehetnek színesbőrűek... Ebből semmi nem jelenik meg a sorozatokban. A sorozatok egy másik kánon, a könyvek meg megint egy másik.
A mentalitásod az.
Boldog új évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!