Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Tűz és Vér c. kötetben is...

Nandorkah kérdése:

A Tűz és Vér c. kötetben is színesbőrűek a Valeryonok?

Figyelt kérdés
Engem egyáltalán nem zavar, csak kívancsi vagyok, hogy a könyvben is azok-e.

2022. dec. 3. 06:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Ez így van, de mivel azon megy a vita hogy feketék vagy fehérek, ezért valamivel nem árt alátámasztani is. Ezért mondom hogy valószínűleg fehérek.
2022. dec. 3. 13:41
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb, nem tudom mennyire hivatalos art szerint pont úgy néznek ki, mint a Targaryenek.

Ez pl. Alyn Velaryon és Aliandra Martell és benne van a kép A sárkány felemelkedésében is.

[link]

Van benne egy art Laenáról is és ő is fehérként van ábrázolva.

[link]

2022. dec. 3. 14:24
 13/26 NTBS ***** válasza:
53%
Szerintem nem.
2022. dec. 3. 17:07
 14/26 anonim ***** válasza:
45%

Komoly érvelés az, hogy nincs leírva, a könyvben.

Értem.

Akkor Egri Csillagokban pl Nemecsek Ernő?

Amúgy tudomásom szerint a valyriai géneknek a fehér színészeknél is "szélsőségesebb" megjelenést kellene adni, ha már feketék is vannak.

A valyriai házakból valóknal van lilás szemű is. Ilyen kontrasztos szereplő sem lett volna rossz. Legalább pár.

Szerintem itt a funkciója a trónörökösnő fattyú gyerekeinek a látványos kihangsúlyozása(?). Persze a jó adag PC miatt gondolom.

Amúgy nekem nincs bajom az eddigi színes szereplőkkel.

Viszont utánaolvava, meg beszélgetve pár emberrel akik tényleg rajongók, azok is azt mondják, hogy nincsen realitása ennek.

De mivel az egész fikció, franc tudja.

Lehet ilyen házasság révén is. De akkor meg mégis világosabb bőrűnek kellene lenni a szereplőknek, lévén kevertek.

2022. dec. 31. 01:13
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

"Akkor Egri Csillagokban pl Nemecsek Ernő?"

Nemecsek Ernő A Pál utcai fiúkban szerepelt ;) egyébként lehetne akár cigány is egy feldolgozásban, a könyv nem említi a származását.

2022. dec. 31. 09:35
 16/26 anonim ***** válasza:
13%

15.

Tudom hol szerepel.

Szarkazmus volt az "érvelésre".

De látom a szélsőlibsiket nem lehet meggyőzni. Pedig a magadfajtáé a "kultúrfölény". - Amúgy nagyon nem, csak hiszitek.

Meg leírtam egy másik szélsőséges megjelenítési formát a valyr származásúaknak; hol vannak a lilaszemű, még jobban valyr vérű szereplők? Egy ilyet minimum meg lehetett volna jeleníteni.

És leírtam, hogy semmi gondom a színes szereplőkkel, annak ellenére, hogy alaptalan.

Ezt már a szemellenződ már nem tudta meglátni.

2022. dec. 31. 11:04
 17/26 anonim ***** válasza:
26%

Én minden vagyok, csak épp szélsőlibsi, meg kultúrharcos nem. Sosem szavaztam "libsi" pártra sem :D

Felfogtam, hogy semmi bajod velük, de most arra mit kellett volna írjak? :D

Az a baj amúgy, hogy azt nem akarjátok megérteni, hogy ez egy adaptáció, nem pedig az alapmű 100%-os mása. Lehet itt jönni, hogy a könyvek lore-ja alapján ilyen meg olyan genetika van, és ezért nem lehetnek színesbőrűek... Ebből semmi nem jelenik meg a sorozatokban. A sorozatok egy másik kánon, a könyvek meg megint egy másik.

2022. dec. 31. 12:30
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

A mentalitásod az.

Boldog új évet.

2022. dec. 31. 12:35
 19/26 anonim válasza:
44%
Hallod utolsó, megmondom miért fehérek a Velaryonok, mert a könyvekben le van írva, hogy, hogy néznek ki a valyriaiak, az ősi, igazi valírok, akikként a Targaryenek, és a Velaryonok illetve a Celtigarok is magukra hivatkoznak, és el is ismerik. FEHÉREK, le van írva a KÖNYVBEN, kampós orrú, lila esetleg zöld szeműek, ezüst hajjal, amúgy az is szerepel a könyvekben, hogy Corlys anyja Rosby úrnő, akiket látunk is, meg nagyon közel élnek királyvárhoz, fehér "európaiak" ők is. Nagyon buta primitív liberalizmus volt feketékké tenni őket. A történet belső kohézióját külső politikai és nevelő célzattal sértették meg, főleg, hogy ez etnikumnak szerepe van a cselekményben. Szerencsére nem tette nézhetetlenné a sorit, de pl. a az erőltetett multikultival sikerült a Rings of Powert totál kinyírni, a meglévő fatális hibái mellett még jobban. Szóval a lényeg, NINCS IGAZAD, NEKÜNK VAN, MERT leírj a könyv, hogy az a csoport akikbe ők tartoznak, hogyan néznek ki. Be kéne fejezni a hisztis libsikedést, csak üzemanyag a troll jobboldalnak.
2023. jan. 14. 22:51
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Persze az nem volt baj, hogy a GoT-ban voltak négerek és melegek
2023. máj. 5. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!