Miért nem csípi az emberek többsége Revát?
Szerintem a várakozásokhoz képest meglepően jó a karakter is meg a színésznő játéka is. Én legalábbis pozitív meglepetésnek éltem meg, egész érdekes lett a szereplő, és a sok kérdőjel körülötte (háttere, valódi motivációi, lojalitása), és szerintem ahhoz képest hogy kvázi noname, egész jól hozza a csaj is a szerepet, nekem hiteles.
Mégis mást se olvasok csak hogy utálják az emberek. Ez csak amiatt van mert színesbőrű? Vagy van valami más indoka is?
Szerintem is irritáló a karaktere, a főinkvizítor pl bejött, de Reva nekem eszméletlenül idegesítő egyelőre, ráadásul a színésznő se játssza jól a karaktert.
Csak az emberek általában retardáltak és szellemileg egy tehénnel vannak egy szinten, ezért a véleménnyilvánításnak a legprimitívebb és legegyszerűbb módját választják: a személyeskedést és a másik nyilvános megalázását. Az embereknek egyszerűen túl nehéz feladat körülírni vagy egyáltalán belegondolni abba, hogy valójában mi a problémájuk a karakterrel, sokkal egyszerűbb és egyben sokkal nagyobb hatást vált ki, ha annyit írnak le, hogy ,,büdös n*..r". De az emberek 99 százalékának kétlem, hogy az lenne a bajuk a karakterrel, hogy fekete színésznő játssza.
Érdekes Winduval vagy Landoval aki kifejezetten fontos szereplő volt az eredeti trilógiában semmi baja nem volt az embereknek, pedig ők is feketék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!