Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A filmekben miért titkolják a...

A filmekben miért titkolják a szüleik elől a gyerekek ha szuperképességük lesz vagy találkoznak egy füldönkívüli lénnyel?

Figyelt kérdés

Eddig minden filmben/sorozatban ez volt amit láttam. Titkolták a szüleik elől az emberfeletti képességüket. Vagy pl a Transformers című filmben is az első részben mikor kiderült hogy egy robot az autója, és jött még hozzá néhány másik. Sokkal egyszerőbb lett volna ha eztmondja hogy anya, ittvan nhány haver egy másik galaxisból, hol van nagyapa szemüvege? és már mehettek is volna a dolgukra.

Ezeket a filmeket nézve mindig az jár a fejemben, hogy bárki elől eltudnám titkolni az ilyen dolgokat, kivéve a szüleimet meg max a testvérem.

2022. dec. 1. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezt kívánja meg a történet. Az egyik legeladhatóbb sztori az, ahogyan a fiatal hős felismeri a különleges képességeit (Csillagok Háborúja, Harry Potter, Mátrix, Karate Kölyök stb.)
2022. dec. 1. 10:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked jó a kapcsolatod a szüleiddel.
2022. dec. 1. 10:32
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Ez mondjuk igaz, még azt is elmondtam nekik mikor tizenévesen a haverokkal beleszívtam egy szál cigibe a játszótéren. Néhány nappal később meg egy valaki aki látta mit csinálunk egyből beárult anyámnak mikor a boltban találkoztak, anyámnak meg még akkor elmondtam mikor hazamentem, meg azt is hogy milyen rossz volt :D
2022. dec. 1. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Na látod. Sok szülő kisebb dolgokon is kiakad. Nekem nagyon jó kapcsolatom volt anyukámmal, mégis miután elmondtam neki, mi a bajom, hogy valószínűleg depressziós vagyok, akkor "bezárkózott", mint aki nem tud ezzel mit kezdeni.
2022. dec. 1. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük hogy működik ez, ha elmondják.

"-Apa, egy dínó van a kertben.

-Menj aludni fiam."

/Juraccis Park (2, asszem)/

Általában azért megmelítik, hogy "úgyse hinne nekem" vagy "egyből vinne a rendőrségre".

és végülis mi is törétnt pl az E.T.-ben, mikor kiderült, hoy a srácnál van a ufójószág? Jött rá az FBI a CIA a NASA a pláza, a minden is, és az utolsó lett volna az, hogy ET hazamehessen.

És mi történt volna, ha a világ megtudja a Transformersben, hogy az autó egy bazinagy robot az űrből? Szétkapjkák, mint foxi a lábtörlőt, hogy technológiát nyerhessenek ki belőle. Leszarós, hogy a gonosz robotok elpusztítanák a világot, ha egyszer rövid távon érdekükben áll szétszedni Mr. Optimus Prme-ot:D

A filmekbne általában a főhös önzeltenül cselekszik, mert fel tudja mérni, hogy az idegen ügye fontos a saját világa számára is. Egy kívülálló, aki csak másodkézből tudja meg, hogy valami rnedkívüli van a kezükben, nem feltétlen annyira empatikus, hogy érdekelje mit is akar az idegen.

Nomeg... a szülők úgyse hisznek a gyereknek, mert.. az csak gyerek:D

2022. dec. 1. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Jurassic*

Meg bocs a töbib félregépelésért is, meg kéne tanulnom már írni:D

2022. dec. 1. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A) úgysem hinnének neki

B) rögtön profitot vagy hírnevet akarnának csinálni belőle, bármi áron

C) eltiltanák tőle, vagy túlzottan próbálnák korlátozni "a saját érdekében"

Szerintem a szülők max 1%-a mondaná azt, hogy "Örülök a sikerednek fiam! Menj,küzdj a rosszfiúk ellen, akik esélyes, hogy kinyírnak a francba!" vagy "Összebarátkoztál egy idegen lénnyel, jaj de jó! Biztosan nagyon jó barátok lesztek. Véletlenül se fogom kitenni az internere, hogy világszenzáció legyen, és milliókat fizessenek nekem, hogy láthassák."

2022. dec. 1. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még az érzelmeimet is rejtegetem szüleim elől...
2022. dec. 1. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak dolgok amik attól izgalmasak mert nem osztod meg másokkal- felnőttekkel- mert óvni akarnak, túlreagálnak mert ők jobban tudják. Mint pl: egyfajta bűnös apró kis titok, mint a cigizés, ami tudod hogy leszidással jár, de attól még csinálod mert tilos, mert menő, mert az csak a te pillanatod meg ilyenek. Ráadásul fokozza a feszkót a képernyőn, hogy vajon megbirkózik-e vele ?
2022. dec. 1. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Lássuk pl Stranger Things

S1E1

"Anya, itt eg ykopasz lány, tud tárgyakat mozgatni az elméjével és nem akarja, hogy megtalálják.

-őőőő oké, menj a szobádba, elintézem. - mondja anyuka, majd hívja a rendőrséget, ők elviszik 11et vissza a laborba, a demogorgont meg nem kapja el senki"

Hm. JÓ kis sorozat lenne:D

2022. dec. 1. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!