Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Star...

Mi a véleményetek a Star Wars: Andor-ról?

Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Kiábrándítóan unalmas, kb 4-5. résznél be is fejeztem a nézését. Emiatt nem szeretem a sorozatokat. Iszonyú pénzek, hatalmas szakértő gárda, tehetséges színészek, jó alapanyag a sztori szempontjából, majd az a végeredmény, hogy 8x1 órán kersztül csak beszélgetnek, meg ki-be sétálnak. Ha van pár izgalmasabb, látványosabb jelenet, az általában 2 perc összesen évadonként, és leadják az ajánlóban, hogy azt higgye a hülye néző, hogy ez egy pörgős sori lesz.

Más soriknál is mindig "majd" lesz a nagy csata/vihar/forradalom. Nézed sorba a részeket, és még mindig nem jött el.

Soha nem fogom megérteni, hogy miért készítenek gyönyörű ruhákat, díszleteket, stb tényleg milliárdokért, ha aztán az a történet, hogy mit mondott keresztapjának az unokahúga. A Barátok közbe jó volt ez esténként Piri néninek, de én már többet

Egyébként nagyjából az összes sorozat és film ugyanúgy épül fel. Van 8-10 alap helyzet, és ezt mutatják be, csak más szereplőkkel. Szerelem, bosszú, hatalom, intrikák, stb. Csak az egyik New Yorkban játszódik egy irodában, a másik meg a középkorban egy katélyban.

2022. okt. 26. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom az egyes mit nézett, de jó eséllyel nem ugyanazt a sorozatot mint én. Szerintem mind a hardcore rajongóknak, mind azoknak akik csak simán egy jó sorozatot akarnak, érdekes és izgalmas. Igen, nincsenek 3 percenként fénykardpárbajok, epikus űrcsaták meg galaxismegváltó események, de a helyén kéne kezelni a dolgokat: ez a sorozat egy másodpercig sem ígért ilyesmit. A nagy párbajokból már láttunk és még fogunk is látni rengeteget más filmekben és sorozatokban. Ez a sorozat nem erről szól.

Ez egy olyan széria, ami a lázadás hátterét és szereplőit hivatott bemutatni, illetve betekintést engedni a birodalmi "hétköznapokba", ez pedig eddig hibátlanul átjött, nem is beszélve a remek szereplőgárdáról és a rengeteg easter eggről a rajongóknak.Én például sokkal kevesebbet vártam tőle eleinte, és nagyon kellemes csalódás lett, végig érdekes, sok izgalmas résszel és apró újdonsággal amik hozzátesznek a Star Wars univerzumhoz.

Persze nem vagyunk egyformák. Akiknek a Star Wars csak a jediket, sitheket és fejvadászokat jelenti, azok tényleg nem fogják élvezni.

2022. okt. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!