Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az eddigi 3 rész után mi a...

Az eddigi 3 rész után mi a véleményetek az Andor sorozatról?

Figyelt kérdés
Nekem igazából az a problémám mint az Obi wan-ál túlságosan vontatott

2022. szept. 23. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Mint a többiről (SW, MCU, HBO, Netflix stb.): egyiket sem láttam. És nem is hiányoznak.
2022. szept. 23. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Túlhypeolt, alacsony költségvetéses sz.r, mint az összes többi SW sorozat. Mandalorian kivétel!!
2022. szept. 23. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:

2# hát azért még 3 részből ne ítéljünk. Az Obi wan se egy mando de voltak jó részek.

A CW jó a Bad Batch se rossz a mando az jó és a rebels se volt rossz. (Mondjuk az tényleg gáz hogy szinte csak az animációs sorozatok jók az sw-be

2022. szept. 23. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Dizni szemét,olvass inkább régi Star wars könyveket.
2022. szept. 26. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Barátnőmmel közösen nézzük, az eddigi három rész alapján tetszik nekünk, szerintem most fognak igazán beindulni az események, mert most lépett be az ellenálláshoz.
2022. szept. 26. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
23%

"hát azért még 3 részből ne ítéljünk"

Ja, tudom hogyan szokott ez menni!

"Pilot volt még, ne ítéljünk"

"Be fog indulni, hidd el"

"Jó lesz az nyugi, évad felét még várjuk ki"

"Majd évad végére kiteljesedik"

"Nem volt annyira rossz, következő évadban be fog indulni"

Pontosan ugyanez ment a Walking Dead-ben is. Aztán 10 évad után már a legfanatikusabb néző is feladta és kijelentette, hogy sz.r. Pontosan ugyanez a helyzet az SW sorozatokkal is (Mandalorian kivételével!). Látszódik, hogy sz.r, de reménykednek a fanok, mert a hype annyira erős volt.

2022. szept. 26. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Én őszinte leszek, nekem se több, se kevesebb, pont annyi amennyit vártam. Számomra nyilvánvaló volt, hogy egy Cassian Andorról szóló sorozatnál (hangsúlyozandó a sorozat is, mint formátum), annak is az első három epizódjában nem lesznek epikus fénykardpárbajok, gigászi űrcsaták meg galaxis sorsát eldöntő események. Ez pont annyi volt amire számítottam, kicsit szürke, kicsiben zajlottak az események, pár új karakter, a 3. rész szerintem egész szórakoztató volt már. Nem a legjobb SW sorozat nyilván, de szerintem simán nézhető.
2022. szept. 27. 11:41
 8/8 A kérdező kommentje:
7# ja egyébként a Boba fett is ilyen volt voltak jó részek sőt mandalorian szintű részek (mondjuk azt a két részt sokkal inkább tekinthettük a mandalorian 2. Évadának 2 új részének is . )
2022. szept. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!