Mit gondoltok ? Csak szerintem jó sorozat eddig az Andor?
Nemtudom nekem eddig bejön . Elég lassúnak tűnik az is de ez jól áll neki . A zsivány egyesel az volt a probléma hogy nem ismerhettük meg a karaktereket így nem tudtuk sajnálni ezalatt a rövid idő alatt megismert karaktereket .
Így szerintem nem baj hogy lassú . Persze van néha feleslegesen hosszú jelenet de nem sok.
Külön tetszett az eddigi 2 fő antagonista .
Ugye az első 3 részben az a biztonsági főnöknek a helyettese aki nem az a tipikus antagonista hanem valamely szinten érthető volt a motivációja Andor lelőtte a két "rendőrt" vagy hogy mondjam .
Erre ő ki akarta vizsgálni az ügyet és bármi áron megtalálni az elkövetőt (ami egy ilyen szervezetnek a feladata lenne ) de a felettese megtilotta és simán eltusolta .
Szóval ő jót akar csak nem tudja hogy a rossz oldalon harcol.
Ugyan az a másik a birodalmi tiszt aki egy merev szabálykövető ember ő viszont mivel elég magas pozícióba van tudja hogy melyik oldalon áll .
Szóval bár vannak logikai bakik pl a múltbeli szálnál mikor azt mondják hogy megölt valaki egy köztársasági tisztet elég egyértelműen látszik hogy a katonán szeparatisták logója van. Vagy hogy Andor a bolygójának aminek hirtelen nem ugrik be a neve egy bányaszerencsétlenség következtében élhetetlenné vált de ez a köztársaság idején vltl akkor meg még durván lehetett 4 éves a múltbeli szállba egyértelműen sokkal idősebb és ugyan úgy ott az a bánya de elég bulya ahhoz képest a növényzet hogy nem lehet élni a bolygón.
Na meg hol vannak a törzsből a felnőttek?
De ezeket úgyis megmagyarázzák majd szóval összeségében eddig egy jó sosorzatnak tartom. DE nektek mi a véleményetek
2# amúgy ág erő részét nem értem.
Egy Andor sorozatba szerintem nem is kell az erő. Bár valamely szinten megértem az álláspontod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!