Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok ? Csak szerintem...

Mit gondoltok ? Csak szerintem jó sorozat eddig az Andor?

Figyelt kérdés

Nemtudom nekem eddig bejön . Elég lassúnak tűnik az is de ez jól áll neki . A zsivány egyesel az volt a probléma hogy nem ismerhettük meg a karaktereket így nem tudtuk sajnálni ezalatt a rövid idő alatt megismert karaktereket .

Így szerintem nem baj hogy lassú . Persze van néha feleslegesen hosszú jelenet de nem sok.

Külön tetszett az eddigi 2 fő antagonista .

Ugye az első 3 részben az a biztonsági főnöknek a helyettese aki nem az a tipikus antagonista hanem valamely szinten érthető volt a motivációja Andor lelőtte a két "rendőrt" vagy hogy mondjam .

Erre ő ki akarta vizsgálni az ügyet és bármi áron megtalálni az elkövetőt (ami egy ilyen szervezetnek a feladata lenne ) de a felettese megtilotta és simán eltusolta .

Szóval ő jót akar csak nem tudja hogy a rossz oldalon harcol.

Ugyan az a másik a birodalmi tiszt aki egy merev szabálykövető ember ő viszont mivel elég magas pozícióba van tudja hogy melyik oldalon áll .

Szóval bár vannak logikai bakik pl a múltbeli szálnál mikor azt mondják hogy megölt valaki egy köztársasági tisztet elég egyértelműen látszik hogy a katonán szeparatisták logója van. Vagy hogy Andor a bolygójának aminek hirtelen nem ugrik be a neve egy bányaszerencsétlenség következtében élhetetlenné vált de ez a köztársaság idején vltl akkor meg még durván lehetett 4 éves a múltbeli szállba egyértelműen sokkal idősebb és ugyan úgy ott az a bánya de elég bulya ahhoz képest a növényzet hogy nem lehet élni a bolygón.

Na meg hol vannak a törzsből a felnőttek?

De ezeket úgyis megmagyarázzák majd szóval összeségében eddig egy jó sosorzatnak tartom. DE nektek mi a véleményetek

2022. okt. 1. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, lassabb folyású sorozat, de történnek benne az események. Nem tudom, hogy a Mandalóri színvonalát el fogja-e érni, de eddig kifejezetten jó sorozat, abszolút pozitív csalódás.
2022. okt. 2. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem eddig (az 5. részig) nem igazán jön be. Személy szerint én semmilyen Star Wars hangulatot nem érzek benne, olyan, mintha egy akármilyen háborús kémfilm lenne, ezen kívül a részek vontatottak a szereplők pedig érdektelenek, pedig Andort a Zsivány Egyesben még kedveltem. Számomra valahogy az egészet eddig nem járja át az Erő, nem találom a hősöket, a nagy sorsdöntő pillanatokat, az erkölcsi üzeneteket. Azonban, mint mondtam ez csak saját vélemény, nagyon örülök, hogy másoknak tetszik és megtalálták benne a számításaikat. Különben sem panaszkodhatom, hiszen nekem tetszett az Obi-Wan Kenobi és a Clone Wars is csodás élmény volt, most láttam először idén nyáron-ősszel.
2022. okt. 5. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem pont ez a lényege, hogy ebben nem a Jedik, az erő, és az eddig a Star Warsban megismert dolgok kapják a fő szerepet, hanem a galaxisban élő "alja népek" szintjére is betekintést enged. Nyilván ízlések és pofonok, de nekem nagyon bejön a kémek és csempészek világa a Star Warsban, az Obi-Wan sorozat pedig annyira nem jött be, nekem olyan semmilyen volt. Kinek mi ugyebár :)
2022. okt. 6. 07:59
 4/8 A kérdező kommentje:

2# amúgy ág erő részét nem értem.

Egy Andor sorozatba szerintem nem is kell az erő. Bár valamely szinten megértem az álláspontod

2022. okt. 6. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kicsit mást jelent a Star Wars, más az, amit a legfontosabbnak tart benne. Igen, ízlések és pofonok. A különböző sorozatok között mindenki megtalálhatja a kedvencét, ami a legjobban megfelel annak, amit egy Star Wars történettől vár.
2022. okt. 6. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Így van, virágozzék minden virág :)
2022. okt. 6. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, és egyre jobb lesz részről részre. Számomra nagyon kellemes meglepetés. Egyszerre marad hű a Star Wars világához és távolodik el az eddig megszokott jedis, űrhajós vonaltól. És brutál jó színészeket szedtek össze hozzá. Lehet hogy nem egy akció orgia, de én nagyon jól szórakozok rajta, és úgy néz ki egyre jobb lesz.
2022. nov. 4. 01:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagy izgalommal vártam ezt a sorozatot, de hatalmas csalódás. Megkockáztatom, a legrosszabb SW-sorozat, amit valaha készítettek. Olyan szinten nem tud lekötni, hogy arra szavak nincsenek, nem véletlen, hogy azóta se voltam képes megnézni az egész évadot. Még a Bad Batch is magasan veri, sőt, a szerintem nem túl erős Boba Fett sorozat is. Nem az a baj, hogy nincsenek benne Jedik meg Erő, hanem az, hogy baromi unalmas.
2023. ápr. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!