Hány sorozatot láttatok eddig ?
Sziasztok az érdekelne ,hogy hány sorozatot láttatok eddig életetekben ?
Csak az számít amit elejétől a végéig láttatok . Kíváncsi vagyok ,hogy én sokat láttam vagy keveset a többséghez képest .
Én 13 darabot láttam eddig és ha minden a tervek szerint alakul hamarosan még 2 sorozatot fejezek be .
Régen az volt a módszerem, hogy amikor jött sorozatos berendelési időszakos (ez májusban van, pont most), akkor sorozatjunkie-n mindig ki volt téve egy rövid ismertetővel hogy melyik csatorna mit fog ősztől adni. Ami érdekelt azt beraktam könyvjelzőbe/listába, majd ősszel az első pilotkritikáknál visszanéztem, hogy mik voltak a vélemények (kritika + kommentek). Amiket ajánlottak, azt elkezdtem nézni, és kihúztam a listából, így változott dinamikusan hogy mit lehetne és kellene nézni.
Az ilyen kritikákkal többet érsz, mert ha bedobok egy 600 darabos listát (a 436 csak a befejezett, a többit folyamatosan nézem vagy be van tervezve), az csak egy halom cím lesz, kontextus nélkül.
Két lista (nagyítható, az egyik végét már nem bírta a böngésző lefényképezni):
Nem semmi gyűjtemény sok cím van amiről még nem is hallottam .
Itt az enyém [link] elég szerény de majd kialakul :D
Annyi ,hogy én Magyar sorozatokat nem nézek illetve reality és anime sem játszik . De köszi ,hogy megmutattad a gyűjteményt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!