Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hány sorozatot láttatok eddig ?

Hány sorozatot láttatok eddig ?

Figyelt kérdés

Sziasztok az érdekelne ,hogy hány sorozatot láttatok eddig életetekben ?

Csak az számít amit elejétől a végéig láttatok . Kíváncsi vagyok ,hogy én sokat láttam vagy keveset a többséghez képest .

Én 13 darabot láttam eddig és ha minden a tervek szerint alakul hamarosan még 2 sorozatot fejezek be .

#sorozat #hányat láttatok
2022. máj. 16. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Én elég sokat láttam, de ezek rövid sorozatok, az AMD-be csak 15 lőszer fér.
2022. máj. 16. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
436 db (plusz-mínusz 20 darab, mert nincs mind számon tartva és néhány évad önálló sorozatként van nyilvántartva egyes adatbázisokban), de ebben benne vannak azok is amik már véget értek, vagy még nem indult el az új évaduk. Technikailag mind végig lett nézve mert a leadott részek 100%-át láttam.
2022. máj. 16. 07:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szép szám valószínű ennyit sosem fogok látni . Ha IMDB-t vagy hasonló oldalt használsz ahol megvannak a sorozatok ha van kedved elküldheted a profilod ide vagy privátba kíváncsi lennék milyen sorozatokat néztél eddig :D
2022. máj. 16. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Régen az volt a módszerem, hogy amikor jött sorozatos berendelési időszakos (ez májusban van, pont most), akkor sorozatjunkie-n mindig ki volt téve egy rövid ismertetővel hogy melyik csatorna mit fog ősztől adni. Ami érdekelt azt beraktam könyvjelzőbe/listába, majd ősszel az első pilotkritikáknál visszanéztem, hogy mik voltak a vélemények (kritika + kommentek). Amiket ajánlottak, azt elkezdtem nézni, és kihúztam a listából, így változott dinamikusan hogy mit lehetne és kellene nézni.

Az ilyen kritikákkal többet érsz, mert ha bedobok egy 600 darabos listát (a 436 csak a befejezett, a többit folyamatosan nézem vagy be van tervezve), az csak egy halom cím lesz, kontextus nélkül.

Két lista (nagyítható, az egyik végét már nem bírta a böngésző lefényképezni):

[link]

2022. máj. 16. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem semmi gyűjtemény sok cím van amiről még nem is hallottam .

Itt az enyém [link] elég szerény de majd kialakul :D

Annyi ,hogy én Magyar sorozatokat nem nézek illetve reality és anime sem játszik . De köszi ,hogy megmutattad a gyűjteményt .

2022. máj. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!