Melyik streaming szolgáltatókra vagytok előfizetve?
#7 nem nem hiszik el, szerintem ezek a nCore hadseregesek lesznek meg egyéb kalóz megoldásokat támogatók klubja.
#11 egy DVD bizony örökké tart ha valaki normálisan használja és tárolja, nálunk is vannak még régi DVD-k amik ráadásul házilag írottak és már 20 éves is van. Ha egy írott, olcsó DVD kibír 20 évet akkor egy eredeti DVD is kibír annyit, hogy túlélje a tulajdonosát, ha nem nézi meg mindennap 5X amit kétlek. És hogy a válaszadó miért nem Blu ray-t használ szerintem egyszerű, a DVD-nek megvan az az előnye ami a Blu ray-nek sosem lesz mégpedig az ára. 1 Blu ray árán veszek 2-3 DVD-t is, ha régebbi film akkor meg még többet. Nekem is van, hogy megtetszik egy film és úgy döntök megveszem fizikálisan is, amikor meglátom, hogy Blu ray-en 7K DVD-n meg 2-3K akkor úgy vagyok vele, hogy ahhoz, hogy 1 évben 1X vagy 2X megnézzem elég a DVD is.
Disney+, HBO Max, néha pár hónap Netflix vagy CrunchyRoll.
Meg a Boys miatt egy rövid ideig Prime Videom is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!