Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik streaming szolgáltatókr...

Melyik streaming szolgáltatókra vagytok előfizetve?

Figyelt kérdés
Itt bármilyen streaming vagy bármilyen előfizetésre gondolok mint Netflix, Spotify vagy YT prémium
2022. okt. 13. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
#10 Egy DVD sem tart örökké. De ha ragaszkodsz a fizikai lemezhez, akkor miért nem blu ray? Hatalmas a minőségbeli különbség a kettő között.
2022. okt. 15. 03:32
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Disney+, Netflix, HBO MAX, Eurosport player+apple one csomag, de ebbe van apple music és apple tv+
2022. okt. 16. 08:15
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

#7 nem nem hiszik el, szerintem ezek a nCore hadseregesek lesznek meg egyéb kalóz megoldásokat támogatók klubja.

#11 egy DVD bizony örökké tart ha valaki normálisan használja és tárolja, nálunk is vannak még régi DVD-k amik ráadásul házilag írottak és már 20 éves is van. Ha egy írott, olcsó DVD kibír 20 évet akkor egy eredeti DVD is kibír annyit, hogy túlélje a tulajdonosát, ha nem nézi meg mindennap 5X amit kétlek. És hogy a válaszadó miért nem Blu ray-t használ szerintem egyszerű, a DVD-nek megvan az az előnye ami a Blu ray-nek sosem lesz mégpedig az ára. 1 Blu ray árán veszek 2-3 DVD-t is, ha régebbi film akkor meg még többet. Nekem is van, hogy megtetszik egy film és úgy döntök megveszem fizikálisan is, amikor meglátom, hogy Blu ray-en 7K DVD-n meg 2-3K akkor úgy vagyok vele, hogy ahhoz, hogy 1 évben 1X vagy 2X megnézzem elég a DVD is.

2022. okt. 17. 00:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#10-es vagyok. #13-asnak igaza van, de igen, tarthat örökké a DVD, ha vigyáz rá az ember, és nem nézi meg naponta többször ugyanazt a filmet! Blu Ray lejátszóm nincs, és nagyon nem is tervezek venni (PS4/PS5 tervet leszámítva), DVD lejátszóból viszont 2 is van itthon. És igaz hogy a Blu Ray filmek nagyobb felbontásúak és jobb képminőségűek, de úgy istenigazából a DVD filmekre sem lehet panasz, viszont pont ott a lényeg, az árbeli különbség: átlagosan 1 Blu Ray film árából legalább 3 DVD filmet lehet venni, de olcsóbbak esetében akár 8-10 is kijön belőle!
2022. okt. 17. 23:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Disney+, HBO Max, néha pár hónap Netflix vagy CrunchyRoll.

Meg a Boys miatt egy rövid ideig Prime Videom is volt.

2022. okt. 19. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!