Szerinted milyen lesz a SkyShowTime streaming szolgáltató tartalom szempontjából és vajon mennyi lesz a havidíj?
Árban szerintem nagyjából meg fog egyezni a Disney+ havidíjával, tehát 2500 forint körül lesz. A skandináv országokban 20-án indult el a szolgáltatás, Finnországban 7 euró, vagyis a 2900 forintot súrolja. Valószínüleg Kelet-Európában kisebb árakkal indulnak, szóval a 6 euró szerintem a várható.
Tartalom szempontjából tudjuk, hogy az Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, ShowTime, Paramount+ és Paramount Pictures stúdiók alkotásai lesznek, ami szerintem nagyon izgalmas, bő választék. Csak pár példát említsek, amire számítani lehet:
Universal:
- Jurassic World, Jurassic Park
- Gru, Minyonok
- Halálos Iramban
- Balto
- Ted
- A kis kedvencek titkos élete
Nickelodeon:
- Spongyabob kockanadrág
- Tündéri keresztszülők
- Rocksuli
- Game Shakers
- Monster High
- A Thunderman család
- Vesélyes Henry
- Alvin és a mókusok
- Lármás család
- Hupikék Törpikék
- iCarly
DreamWorks:
- Bébi úr
- Csizmás, a kandúr
- Végre Otthon
- Trollok
- Madagaszkár
- Shrek
- Kung Fu Panda
- Szilaj
Paramount Pictures:
- Wall Street farkasa
- Titanic
- Transformers
- Sonic, a sündisznó
- Clifford, a nagy piros kutya
- Popeye, a tengerész
- Dóra és az elveszett Aranyváros (ettől mondjuk félek)
Persze ezek egyáltalán nem biztosak, de a stúdiók alapján szerintem ezekre lehet számítani. Én kíváncian várom, mindenképp elő fogok fizetni rá legalább egy periódusra. 20-án elindult Finnországban, Norvégiában, Svédországban és Dániában, október 25-én megjelenik Hollandiában és Portugáliában is. A többi európai országban jövő év első negyedévében indul, beleértve Magyarországot, Szlovákiát, Romániát, Horvátországot, Szlovéniát stb.
Megintcsak az előző vagyok, új információim vannak.
Tartalom egy része:
Megjelenés:
2023. február 14.
Ár:
4 euró
Utóbbi 2 infó Romániára érvényes, de valószínűleg Magyarországon sem lesz másként.
Egyébként aki az első 8 héten előfizet, annak csak 2 eurót kell fizetnie a későbbiekben. Megéri kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!