Mennyire kell komolyan venni ezt a "keresse fel a szolgáltatóját adategyeztetés szempontjából" jellegű SMS-eket a mobiltelefonnal kapcsolatban? Van olyan, akinek ennek elmulasztásakor megszűnt a száma?
"Van olyan, akinek ennek elmulasztásakor megszűnt a száma?"
Ezen a fórumon is szerepeltek már ilyenek, zokszó nélkül lekapcsolnak, azaz teljesítik a jogszabályi előírást.
Viszont, ha bosszantó is, nem olyan nagy ügy.
Online is elintézhető, én így tettem mindkét eddigi esetben / évben.
Előbb kifelejtettem, mivel általában köztudott Magyarországon, hogy ezt nem a szolgáltatóknak köszönhetjük, hanem a migránsválság idején tízezrével SIM-kártyát vásárlóknak, melyekből néhány terrorcselekményben is szerepet játszhatott.
Ezután vezették be ezt a szigorító intézkedést.
Telekom -os vagyok.
Eddig mindíg online intéztem és így fogok tenni a jövőben is.
Nem nagy ügy, 5 perc alatt bőven megvan és így megmarad a számom. Évente egyszer kibírható.
Több esetben olvastam itt is, hogy valaki elmulasztotta/elfelejtette és megszűnt a száma a megadott határidő után. Tehát komolyan vehető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!