Ki tapasztalja még azt rajtam kívül, hogy pár hónap után nem lehet normális filmet vagy sorozatot találni a streaming szolgáltatókon?
Először a Netflixet próbáltam ki, kb. 4 hónap után azt tapasztaltam, hogy azzal telik el minden estém, hogy 2-3 órán át kb 20 percet-fél órát nézek egy filmet vagy epizódot, nem tetszik, keresek egy másikat, az sem tetszik, és így tovább. Lemondtam a Netflixet, kipróbáltam a HBO-t. Ugyanez, csak kb. 1 hónappal hamarabb. Ezt is lemondtam tegnap.
Tudtok ajánlani valamit?
Jó, hát ha ennyire nem találsz, akkor veled van a baj.
A Netflix mondjuk köztudottan szar, be is ütött most náluk a bukás.
#3 köszi.
Szerinted pl. a Walking Dead mennyire lassabb cselekményű és összetett? Vagy a Breaking Bad? Mert ezek voltak a kedvenceim, de kb. 1-2 hét alatt végigértem mindegyiken.
TWD - 177 rész, 133 óra
BB - 62 rész, 52 óra
1 naptári hét - 168 óra
Egy nagyon jó dolog van a darában, hogy a rosszabb részeket kiegyenlíti hogy már nézed is a következőt ami majd jobb lesz tőle. A rossz viszont, hogy a szünet nélküli folyamatos nézéssel a cselekményt nincs időd átélni, feldolgozni, gondolkodni rajta és a hatása alá kerülni, mert már nyomod is a következő epizódot, majd még kettőt utána.
Kiégtél.
jó, lehet, hogy nem 1-2 hét volt, hanem valamivel több, ezt csak illusztrációként mondtam. Egy este kb 2-3 40-45 perces részt néztem meg, amíg volt kedvenc sorozatom.
Nem tudom, hogy kiégtem-e, de most már mnidegy, jelenleg megvan az elvonás.
Az írásodból én is azt veszem ki, hogy kiégtél. De ezt ne támadásnak vedd, mindenkivel megesik.
Én imádok filmezni/sorozatozni, de velem is van olyan, hogy azt érzem semmi nem tetszik, nem köt le vagy neki sem tudok állni nézni valamit.
Pihentesd a dolgot és lehet pár hónap múlva máshogy látod majd.
Én tudok olyanról, aki régóta használja az HBO-t és nem panaszkodott rá.
Illetve még egy tanács. Ha valamit szeretsz (leginkább sorozatot, mert az hosszabb) nézd újra. Ott már tudod mire számíthatsz és ha szeretted, akkor unni annyira talán nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!