Ki tapasztalja még azt rajtam kívül, hogy pár hónap után nem lehet normális filmet vagy sorozatot találni a streaming szolgáltatókon?
Először a Netflixet próbáltam ki, kb. 4 hónap után azt tapasztaltam, hogy azzal telik el minden estém, hogy 2-3 órán át kb 20 percet-fél órát nézek egy filmet vagy epizódot, nem tetszik, keresek egy másikat, az sem tetszik, és így tovább. Lemondtam a Netflixet, kipróbáltam a HBO-t. Ugyanez, csak kb. 1 hónappal hamarabb. Ezt is lemondtam tegnap.
Tudtok ajánlani valamit?
Nekem ez ellen az jött be, hogy olyan sorozatokat próbálok be, amit ajánlanak ismerősök, vagy a Sorozatjunkie-n, vagy facebookon a Szentesi Éva. :D Magamtól nagyon nehezen találok jó sorozatokat és kísérletezgetni annyira nincs kedvem. Szentesi ajánlására néztem meg az Eufóriát és a The Sinnert, mindkettőt nagyon szerettem, Sorozatjunkie-ról most a Behind her eyes jut eszembe, de tuti voltak még, amiket onnan néztem, ismerős ajánlására Black mirror, Orange is the new black...
Magamtól az Inside jobot találtam meg, ami tetszett, nagyon jó volt. :) Meg még pár animációs mókát, Big Mouth, Paradise PD...
Jelen
Pont ezért vannag elmentve a régi jó sorozatok mert azokat lehetett èlvezni
De ez a sok mai gagyi sz@r komolyan mondom egyre nézhetetlenebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!