Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Reménysugár c. sorozatnak vége?

A Reménysugár c. sorozatnak vége?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a török sorozatokban általában meghal a főszereplő, mont Ipek.

De ez annyira befejezetlen...

Nem tudtuk meg Halilt és Süheylát bezárják e.

Halil azt tervezte tönkreteszi Ahmetet, de nem tudtuk meg mi lett.

Neslihan elakarja venni Philiz babáját, Ozan és Peri kapcsolatának is vége.

Mahmut meg elmenekült vagy elment?

És Selmát vajon megtalálják a rendőrök?

Csak én vagyok úgy, hogy ez nagyon befejezetlen így?

2022. szept. 29. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nagyon úgy tűnik hogy ez volt a vége. Nagymamám nézte a sorozatot (én az Elárulvát néztem helyette :D), nagyon várta is a végét, az utolsó pár percét én is láttam de a sorozattörténelem egyik legrosszabb befejezését kapta ez a sorozat. Nagyon örültem hogy nem néztem, ilyen befejezéssel nem is érdemes nézni egy sorozatot (legalább a szereplők sorsát lezárhatták volna normálisan)
2022. dec. 2. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg tudnám javasolni, hogy vegyél egy tollat, füzetet és írjál saját alternatív befejezést (minthogy ilyen befejezetlen lett). Én is ma néztem meg az utolsó részt. Holnap én is ezt fogom tenni, csak átgondolom kissé, milyen sorsot szánjak a szereplőknek. Egy pár szereplőt nyugodtan elküldhetünk börtönbe hosszú évekre (Ömer ezek után nem nyugszik, amíg el nem éri ezt), Ipeket pedig megmenthetjük, ha szeretnéd. De még átgondolom. Inkább ez, mint pár álmatlan éjszaka.
2023. jún. 5. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.