Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a Babadook című film...

Mi a Babadook című film végének a lényege?

Figyelt kérdés

Tudom volt már pár ilyen kérdés

De tényleg nem ertem ezeket.

1. Kit etetett meg az anyuka végén, miért volt ilyen furcsa az övé meg a gyerek viselkedése.

2. Hogyhogy ott volt az a szomszéd öregasszony amikor a Boss fightnál amikor át ment hozzájuk akkor mondta az anya a gyereknek amikor visszajött,hogy 1 jobb helyen van menjünk oda?

3. Bár ez nem a vége és elnézést ha hülyeség de tudjuk ki küldte a könyvet az anyának illetve a Babadook és az apa között van e kapcsolat?

2022. aug. 24. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

1. A nő mentális beteg volt a filmben,annak a kivetülése a babadook. Minden évben az apa halálának idején bekattant a nő. A saját depressziójának kivetülése a lény és szimbolikusan kell érteni a végét,hogy elengedni nem tudja a dolgot ezért elzárta a pincébe.

2. nem emlékszem már erre. :(

3. a könyvet az anya csinálta. Ő is küldte. volt a filmben egy jelenet mikor a rendőrségen van akkor látni is ,hogy fekete a keze. Vagyis ő rajzolta és írta a könyvet. Meg valahol beszéltek is arról,hogy korábban író volt és ugyan ilyen gyerekkönyveket csinált (csak nyilván tényleg gyerekeknek szántat,nem horrort).

Annyi kapcsolat van az apával,hogy a halála miatt alakult ki a mentális betegség. Végül is felfogató úgy is,hogy az apa a babadook.

2022. szept. 4. 00:26
 2/3 A kérdező kommentje:
1 Értem. Köszönöm szépen! És akkor mennyi a valóság a filmben. Ami tényleg megtörtént és menyi az anya képzelet világa?
2022. szept. 10. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Azok a dolgok,amik a babadook al kapcsolatosak mind hallucinációk. Leegyszerűsítve amik a valóságban nem történhetnének meg azok a filmben sem történtek meg. Azokat csak hallucinálja.
2022. szept. 11. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!