A Barátok közt mikor és miért indult hanyatlásnak?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 21:36
1/11 anonim válasza:
Az első rész 7-8. percére tenném. A miértet nem tudom.
2/11 anonim válasza:
#1 a 3. percben azért már voltak előjelek.
3/11 anonim válasza:
Olyan 2010 környékén már elfogytak az ötletek és hiába pakolták bele az újabb és újabb karaktereket, egyik sem volt eredeti. De hivatalosan csak 2020.novemberében jelentették be hogy nincs nézettség és le lesz húzva a roló.
4/11 anonim válasza:
Mert eleve gagyi volt es a kakibol nem lehet varat epiteni.
5/11 A kérdező kommentje:
Pedig ezek a régi részek tök jók, most ismétlik
2022. szept. 28. 14:06
6/11 anonim válasza:
2019-ben csökkent a nézettsége rohamosan. 2010-ben még majdnem 2 millióan nézték 2018-ban 800 ezren, 2019-ben már csak 400 ezer körül, 2021-ben jó ha nézték 100-200 ezren.
7/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy örökké fog tartani
2022. szept. 30. 12:28
8/11 anonim válasza:
Minden sorozat elfárad egy idő után. Magyar sorozathoz képest csoda, hogy eddig bírta.
Sokan ezen nőttek fel, valaki nosztalgia miatt nézte, valaki csak úgy megszokásból de semmi se tart örökké.
9/11 A kérdező kommentje:
Emlékszem, régen voltak olyan viccek, hogy az időutazó visszatér a jövőből és azt kérdezik tőle, hogy hányadik résznél tart a Barátok közt
2022. szept. 30. 16:44
10/11 anonim válasza:
Én is 2010 környékére saccolnám a sorozat hanyatlását, maximum 2012-re. Elég erőltetettek és unalmasak voltak ezek után a részek. Emlékszem a 2000-es években én is minden este néztem, mert akkoriban még nagyon népszerű és jó volt szerintem (magyar sorozathoz képest). Nem véletlenül adtak ki belőle egy csomó relikviát is anno (pl magazin, könyv, DVD, CD, társasjáték, Cheetos-os kártyák meg minden, amire rá lehetett nyomni hogy Barátok Közt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!