Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ennyire népszerű lett Netflix...

Ennyire népszerű lett Netflix és társai, hogy az Ncore a kutyànak sem kell?!

Figyelt kérdés

[link]

Kevesebb lett mostanában mondjuk a filmek és sorozatok az Ncoreon, ez az oka ennek!? Vagy sokan mondják hogy kényelmesebb mint letölteni, meg arra is mondják Ncoreról lopás?!

2022. szept. 26. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%

Máshonnan én nemigen fogok beszerezni mert, YT-n kívül meg pár nagyobb hírportálon kívül mint a 444 meg 24.hu nemigen végzek olyan netes tevékenységet, hogy át tudjon jönni. Mert a többi ott végzett tevékenységem az offline.

Igazából nem kényük kedvük szerint szednek le dolgokat, addig hagyják fent amíg a tulajdonos a jogokat eladta hozzá. Van ami nem Netflixes film de már év eleje óta fent van, volt, olyan is amit csak 1-2 hónapig nézhettél meg. Nekük sem érdekük sikeres alkotásokat rövid ideig forgalmazni. Meg a Netflixen pl. Naponta jön valami új szóval nem marad sose az ember film vagy sorozat nélkül.

De persze megértem azt a fajta biztonságot amit a torrent nyújt, hogy ami oda felkerült onnan már sosem jön le.

2022. okt. 11. 10:03
 22/25 anonim ***** válasza:

"De persze megértem azt a fajta biztonságot amit a torrent nyújt, hogy ami oda felkerült onnan már sosem jön le."

Sajnos ez nem minden esetben van így. RTL is éveken át nyomást gyakorolt az nC-ra, és nem engedett release-t feltenni. Valamint az életben tartás is erősen népszerűségfüggő. Amit nem néznek a szolgáltatónál azt kaszálják, ugyanúgy amit nem seedelnek, az elérhetetlenné válik még a seedkötelezettség mellett is, és hiába van fent a torrentfájl a trackeren ha nincs kitől átvenni.

Akkor igaz a mondat, ha a felkerülést követően minél hamarabb le tudod tölteni és te sem törlöd a saját tárhelyről.

2022. okt. 11. 10:34
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Az RTL a YT-ről is folyamat tiltja a tartalmait mivel nekik is megvan a maguk streaming szolgáltatása ahol fent tartják a dolgaikat. Ami ha valakinek van TV előfizetése akkor ingyenesen igényelheti hozzá az aktiválókódot.

Hát én még nem futottam olyanba, hogy amit kértem ne tudták volna nekem leszedni, így nekem szerencsére nem volt olyan tapasztalatom, hogy ami kellet ne tudják leszedni ilyen okból.

2022. okt. 11. 12:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

20

"Nyilván leszednek tartalmakat, hiszen kerül helyére új."

Igen, de ha én a Kojak, Kántor, vagy bármi régi filmet, sorozatot keresek, akkor kizárt, hogy ez bármely szolgáltató kínálatában benne legyen. Tehát marad a torrent. Ha majd olyan lesz kb, mint a spotify a zenével, hogy jó eséllyel megtalálsz bármit (na jó: kivéve réteg zenei felvételeket), akkor esetleg átpártolok. De olyan nem lesz a közeli jövőben.

2022. okt. 12. 08:46
 25/25 anonim ***** válasza:
30%
5# nagy tévedés, mert jelenleg most lett 223 millió Netflix előfizetővel bír, most volt a hírekben :).
2022. okt. 18. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!