A Stranger Things mitől olyan népszerű?
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 16:50
1/7 anonim válasza:
Hogy jelenleg az a tinik felkapott netflixes sorozata.
2/7 anonim válasza:
Én nem vagyok tini, mégis szeretem. Jók a színészek benne, jól játszanak, eseménydús a cselekmény, izgalmas.
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy pont a tiniknek jön be. Én pont azt ,(is) szeretem benne, hogy visszarepít a gyermekkorom körüli időbe. Nosztalgikus hangulata van számomra. Közben meg nagyon jól halad a cselekmény. Folyamatosan izgalmas, de ugyanakkor teljesen könnyen követhető,látványos, vicces, stb.
4/7 anonim válasza:
Én sem vagyok tini, mégis nagyon szeretem!
1. Meg van benne a gyermeki "ártatlanság" ami a z generáció előtt volt tapasztalható.
2. Összekeveredik a horror, a vígjáték, a romantika, a kaland, és az akció.
3. Nekem a 3. évadban Tizi akciói nagyon erőteljesek voltak ... tele volt energiával, adrenalinnal...
4. Egészen a 4. évadig sikerűlt nagyjából mellőzni az LMBTQ mozgalmat.. bár már a 3. évad végén megjelent, de nem túlozták el, hogy korhatáros legyen
5/7 anonim válasza:
Engem csak az zavar hogy pl az iskolámba is vannak ilyen 10-11 évesek akik azt mondják hogy a Stranger Things a legjobb, más sorozatokra azt mondják hogy nem jó, meg aki csak annyit mond hogy nem érti miért ilyen népszerű, már azzal elkezdenek veszekedni. (Már Tiktokon is láttam ilyent, nem is egyet)
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ők is stranger thingek.
2022. okt. 22. 04:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!