Ennyire népszerű lett Netflix és társai, hogy az Ncore a kutyànak sem kell?!
Kevesebb lett mostanában mondjuk a filmek és sorozatok az Ncoreon, ez az oka ennek!? Vagy sokan mondják hogy kényelmesebb mint letölteni, meg arra is mondják Ncoreról lopás?!
15
"Üzletpolitikai megfontolásból" ez volt az indoklás. Teljességgel érthetetlen; volt egy sikeres sorozat - mert az volt - és nem elég, hogy elkaszálták a beígért 2. évadot, még az elsőt is eltüntették. :(
Felhasználók száma: 449 733
Felhasználó: 107 605
Tag: 293 149
Elite: 45 143
Legend: 3 333
Jelenlévők száma: 3 425 (0.76%)
Egy napja itt jártak: 132 133 (29.38%)
Egy hete itt jártak: 325 983 (72.48%)
Egy hónapja itt jártak: 429 019 (95.39%)
Torrentek száma: 525 408
Torrentek mérete: 1.67 PiB
Összes kapcsolat: 8 325 607
Seederek: 7 865 647
Leecherek: 459 960
Valós leecherek: 5 739
Seeder/Leecher arány: 1710 %
Letöltési sebesség: 17.18 GiB/s
Átlagos sebesség: 3.06 MiB/s
Mindennek megvan a maga közönsége. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy minek fizessek majd nCore-ról leszedem na akkor lenne a nagy baj, mert nem lenne a filmiparnak bevétele filmet gyártani.
A Netflix elsősorban a saját tartalmairól híres, ezért népszerű nem azért mert minden film fent van rajta. De ott van még a HBO Max, Disney+ azokon már inkább talál az ember nem csak saját gyártású filmeket / sorozatokat. És igen nyilván a kényelmi és egyszerűségi és biztonsági szempontból az nCore labdába sem rúghat a streaminggel szemben. Nem kell letölteni, vissza seedelni, megfelelő minőségű felbontást és megfelelő feliratot (ha kell) keresgélni és nem kell tartani a vírusoktól sem. Csak megnyitod és nézed amit akarsz. Ezzel szemben az nCore előnye, hogy szinte minden fent van rajta ami valaha elkészült.
Én személy szerint amióta egyszer egy egyszerű filmletöltéssel kaptam egy szép vírust is az nCore-ról amit szerencsére a vírusirtó meg is fogott, azóta semmi kedvem az nCore-ral bajlódni nem ér annyit, hogy emiatt tönkremenjen egy több százezres laptop. Ha annyira kell valami onnan megkérem egy ismerősöm, hogy szedje le nekem. Ugyanígy vagyok a sorozatbaráttal is, volt de nincs kedvem 100 felugróablakot bezárni, és 100 hirdetést végignézni, és a vírusirtóm folyamatos figyelmeztetgetését hallgatni mire eljutok 1 epizódig.
18
16 év alatt soha, semmilyen vírust sem kaptam az ncore-ról. A tiédet is megfogta aírusírtó, tehát nagy baj nem történt. Máshonnan is be lehet gyűjteni vírust, ez önmagában nem ok.
Én részemről azért maradok a torrentoldalaknál, mert ott hosszútávon is megmaradnak a tartalmak, míg a szolgáltatók saját kényük-kedvük szerint szednek le bármit egyik napról a másikra. Ez így nekem nem megbízható, nem kiszámítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!