Van-e még olyan népszerű amerikai sorozat, amiben nincsenek meleg karakterek?
Két-három évtizede a kérdés még így hangzott volna: van-e már olyan népszerű amerikai sorozat, amiben vannak meleg karakterek?
Változik a világ, és én kíváncsi vagyok, lehet-e még ilyen sorozatot találni.
Terminal List
Reacher
His Dark Materials
After Life
Dark
Peaky Blinders
Amikor már hamarabb szerepel meleg csók egy sorozatban, mint hetero, akkor szerintem az nem a valóságot reprezentálja.
Most kezdtem el a The Dopesick c. sorozatot. Erre mit látok 4-5 perc elteltével: két csajszik egymásnak esik a női mosdóban.
A sorozat igaz történet alapján készült. Utánanéztem a két karakternek. Mit ad isten, ők kitalált karakterek...
Ugyanígy A kibukott c. sorozat. Az is igaz történetet dolgoz fel. Abba egy transzneműt tettek bele, aki ugyancsak kitalált karakter. Biodíszletként volt jelen, semmi komoly funkciója nem volt.
Na látod kérdező, nekem is ez a bajom vele, hogy gyakorlatilag biodíszletnek használjak őket- mondom úgy hogy szeretem a JÓ meleg sztorikat. Csak az a baj, hogy rohadt kevés jó van. És az az öt percen belül megy a nyalifali az a kategória, ami kivisz az észből, mondjuk nem csak ha meleg, de ha hetero szereplők csinálják is.
Csak mondom, ezt a trendet kifejezetten károsnak találom a melegekre nézve, mert az sugallja, egy meleg ember nem több a szexualitásánál. Most mi a toszért nem lehet normális szerepet adni nekik, érdekes munkát, izgalmas személyiséget bármit, hogy nem csak azért legyen "izgalmas" a karakter hogy saját nemével dug? Legyen pozitív, vagy negatív az a karakter, és legyne csak MELLÉKES hogy azonos nemű partnere van, és mindjárt nem zavar az se ha hemzseg a melegektől a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!